Hej alla som tittar in hos mig!

Måste tyvärr ta en blogg paus har så mycket att fixa med.Men när jag kommer tillbaka skall det sättas in bilder=)Har ett stort projekt på gång nu.
Jag fick mitt nagel kit idag och blev helnöjd med  så nu vet ni det om ni vill vara försökskaniner=)
Hej sålänge!

Titt ut

Hej på er! Precis ätit köttfärssås och spagetti och skall fortsätta med mitt hemliga projekt ;) Spana är betalda och påväg nu=) Och jag väntar fortfarande på min post som ett barn på julafton på nagel grejerna!!! Blir en hemma kväll ikväll skall lägga Leon ett slag nu sen tänkte jag gå en långrunda med hundarna och Leon.Leon blivit en hajare på att cykla nu så får kanske till och med jogga=)  Senare skall jag ta en bolts melon och sprite drink och njuta av kvällen med familjen.

Skall ta en dusch dricka en kopp kaffe och vänta på posten=)

Väntar på mina grejer och håller tummarna på att dem kommer idag=).Leon skall vara med mig idag vi skall åka och handla rostfria skruvar och plastbrickor.Sen blir det en runda till Åhus.Har en grej på gång som jag kommer lägga ut här på bloggen när allt är färdigt.Hade en jättetrevlig dag igår med vänner så är trött som bara den idag.Men skall ta ett bad och en kaffe så rättar det nog till sig;)
Badbomber!!!Och bubbel=)


Hej svejs nu är jag back on track=)

Hej alla var ett tag sen jag skrev igen haft fullt upp.Idag fick jag nästan hjärtinfakt då det fattades 49 tusen på mitt kontot.Ett uttag på 49000 hade jag ej gjort.Men visade sig när jag ringde banken att dom tagit dom i säkerhet då dom misstänkte kortbedrägeri via paypal.Köpt en massa nagel grejer där igenom och dom trodde inte det var jag som gjort det då jag aldrig gjort så många bud och betalningar på en gång=) Men sen kunde man pusta ut igen.Köpt en massa nagelgrejer och skall nu lära mig bygga nagler får ta hjälp av några försöks kaniner mohaha. Tänk om mina pengar skulle varit försvunna skall betala resten på spana i veckan då jag fick ett mejl av återförsäljaren inatt att spana är  färdiga för leverans=) Så när containeren är lastad skall resten betalas in.Tänk om pengarna varit borta då skulle jag nog fått krupp.

Lite av grejer som jag beställt ;)


Torsdag och snart helg=)

Igår sorterade jag ut alla Leons leksaker usch vilken hög det var.Nu skall hälften ut så han får plats att leka på sitt rum =) Sitter nu och bygger en dekal till bilen som jag sen skall beställa över internet. En dekal som skall sitta på bakrutan.Sen har jag lite funderingar om man skulle åka till formex mässan mellan den 28-30 augusti fått inbjudan av en levrantör.Men får se hur det blir med det. Tänkte kanske ta kolmården i samma veva så man stannar över där innan man kör vidare till Stockholm.Har inte sovit så mycket.Varit uppe inatt med min äldsta hund  för hon har inte mått bra.Flåsig och orolig.Men bättre nu fått vitaminer och tabletter mot sköldkörteln som jag misstänker inte funkar som den skall i mellanåt. Innan hon skall börja löpa behöver hon mer hormon.Om sköldkörtels hormonet inte produceras som det ska får man dålig ämnesomsättning och en rad konstiga symtom.Nu ligger hon och är lugn och vilar här.Skall snart köra och handla och fixa till nåt mumsigt till middag här hemma.Sen skall vi ut på en cykel runda med Leon han har fått ny cykel av mormor och morfar=) Ha en bra dag!


Godkväll eller godnatt=)Sent inlägg idag!

Inte haft så mycket ork med bloggandet dessa dagar.Men lever gör jag =) Idag har jag varit i Åhus och lämnat en skylt som jag lånade av min syster i helgen.Sen varit hemma plockat lite här och där.Ätit god middag som Marcell lagat.Sen efter middagen gick Leon jag och mina två stora hundar på långrunda och kollade hästar och traktorer mm.
Här har en Flamingo  flyttat in på toan=)



Lördag och tv för min del

Helt utmattad idag.Var på fest igår hos en gammal kompis.Där var mycket folk och vi hade jätte trevligt.Sen bärde det av till Handelsbaren.Men idag mår man som man förtjänar.Var och åt middag hos mormor och morfar i eftermiddags och somnde en stund på deras soffa=) Får hoppas att det kommer någon bra film på tv ikväll. Jag har fått en ny ide i huvudet nu =)och det är att göra hårförlängning.Bjudit på äkta hår på tradera och hoppas på att det inte kommer gå upp för högt i pris.Från det ena till det andra det blev ingen Bourbel valp för vår del 7 valpar har dött av nio från kullen då dom  insjuknat av någon bakterie.
Ha en bra lördagskväll!

Lite bilder på min älskling=)

LITE BILDER PÅ MIN BUSUNGE I LUND I VECKAN =)

Vilket väder=)

Skall snart gå ut och sätta mig och sola.Plockat undan runt mitt data bord och slängt en massa onödiga papper och skall försöka få igång den statinära burken=) För har mycket gammal musik och bilder i den.I eftermiddag skall jag in och hämta mitt pass är färdigt nu=).Skall även se om man kan beställa en tid för ansiktsbehandling.Leon är inte på dagis idag Marcell varit och köpt en trehjuling till honom så är ute och cyklar med den på vägen.Ha en underbar dag!
Sätter in lite bilder senare=)Inte varit så mycket bloggande på sista tiden.
Så gott och spännande=)=)=)


Bakis och skakis

Hej inte varit nåt bloggande på ett tag=) Varit ute och svirrat lite sen i fredags var jag och fixade ett nytt pass.Skall ta en semester tänkte jag nu när augusti närmar sig mycket billiga restresor då.Idag ligger jag och är sjukt bakis var på fest igår och ute en runda. Träffade mycket trevliga folk som man inte träffat på länge.Skall snart bege mig och handla.Sen blir det köttfärssås och spagetti så grymt sugen på det idag och Leon älskar det =)

RSS 2.0