Tävlings tips!

Tipsar här om en rolig tävling! Missa inte att gå in här!
www.misstessan82.blogg.se


Tävling!

www.miaca.blogg.se/2009/february/tavlingsdax.html
Denna länk tar er direkt till vår tävling!


Leon fortfarande sjuk=(

Jag skulle igentligen åkt ner till Åhus och hållt öppet.Men Marcell jobbar och Leon är fortfarande sjuk så vill inte ta ut honom. Blir nog att vi åker till sjukhuset senare. Misstänker att han fått halsfluss.Och då behöver han ju pencillin.Marcell min sambo jobbar med lite allt i allo. Och igår och idag har han tagit på sig ett stalljobb. Han har ganska många tvättnings jobb med högtryck bland annat betong och hustak mm. Men detta jobb slår priset.Marcell är riktig djurvän och så kommer han till detta.Som det ser ut där inne. Hur kan man behandla djur på detta sätt och hur kan det vara godkänt av våra lagar och regler.I detta stall finns värphöns som ger våra ägg i livsmedels handelen.Hönorna sitter i så små burar att dom knappt kan röra sig. Sen har dom satt för alla fönster så ljuset inne i stallet går efter en klocka.För att hönsen skall värpa mer ägg.När hönan värpt sitt ägg trillar det ner på ett band och rullar vidare till en packare.När hönsen varit där i åtta månader dödas dom för då börjar dom värpa mindre.Förstår inte att detta kan vara tilllåtit i ett land som sverige.Stakars djur.Alla burar var tömda och det bestod av 8 batteri längder.Men när marcell kom fram till en bur satt där två hönor kvar som dom hade glömt.Dessa var utan fjädrar och kallt och blött var där.Marcell tog dom med sig hem.Vet inte vad jag skall göra med dom stackarna.Sitter bara och gungar.Vi har en hönsgård här hemma sen tidigare och hade redan två hönor. Så han tänkte hjälpa dom.Men dom är verkligen helt borta i huvudet.Våra tidigare hönor kommer fram när man skall mata dom men dessa sitter kvar på samma ställe som vi satte ner dom igår.

Värt att läsa

 



Bilöverdrag för tjejer



Tänkte visa upp lite roliga bilklädslar.Perfekt att dra på en sliten klädsel.
Tycker själv dom är jätteroliga=)

Nirvana


Knappt sovit något=(

Leon vaknade i natt med 40 graders feber hosta och ont i halsen.Så vi har suttit uppe inatt och ätit clementiner och druckit kallt vatten.Han var riktigt täppt och svullen runt halsen.Så det lät riktigt obehagligt när han andades. Sitter här i sin randiga pyjamas nu och ser lite hängig ut.Men betydligt bättre än inatt =( Blir inget dagis mer denna vecka!


Tänkte lägga ut några mycket ovanliga skor!
Undra vilket mode fiskarna hör ihop med?=)=)
Eller kanske färska blommor eller sin mobil i skorna?
Tycker helt klart att spindelen är läckrast=)=)
   


Fin! Låt det goda slå det onda med all kraft


Hej är hemma igen utan vår Jack=(

Tyvärr var det inte våran Jack utan en spetsliknade liten hund=(  Vet inte mer vad vi kan göra tror att han antingen är stulen eller ej överlevt kylan. Jobbigt att inte veta =( Ni får gärna lägga ut efterlysningar på honom.Kanske han blivit stulen och blivit såld vidare? All information som leder till upphittande ger stor hittelön.

Ett samtal

Idag har vi fått ett samtal från Vallberga skola. Det ligger ca 4km bort ifrån där jack försvann.Barnen på skolgården har sett en liten hund springa omkring.Som tur var har vi satt upp lappar på närliggande affärer. Så en lärare ringde upp.Vi trodde inte han levde efter denna kylan för han är ju ingen stor hund.Vi har letat länge efter honom.Han försvann på nyårsdagen.Hoppas nu på att vi får tag på honom.Och att det är han.
Skall köra på direkten!

Målet

"Det är inte målet det är resan."
Varför skulle du resa om du inte har något mål? Det är helt meningslöst. Du kan du lika gärna lägga dig ner och vifta med benen så att du snurrar runt på golvet och är yr och inte vet var du är.
Hitta på ett nytt talesätt. Mitt förslag är: Ta dig till målet och njut av resan dit

Rolig leksak




En liten rolig grej jag hittat .En radio styrd anka=)
Perfekt underhållning till barnet i badet.
Kolla in denna shop mycket roliga prylar.
http://www.coolstuff.se/RC_Anka

Behöver era synpunkter ...

Tänkte beställa hem dessa artiklar badkaret i vit med silver fötter och golvstående kran i silver. Och denna möbel med vit marmor skiva istället för den färgen på bilden.Tror detta skulle bli en jättefin  kombination.  Vad tycker ni?

                                                               

Lite skoj !

http://kandisfrissan.veckorevyn.com/ Gå in på denna sida och kolla vilken frisyr som passar dig bäst. Det enda du behöver göra är att ladda upp ett foto och trycka på frisyrerna.Du kan zooma ditt eget foto och flytta det så det passar i formen som varje frisyr har.Lycka till!

Testade själv med nåt liknade den frisyr jag har nu=) Skoj

Hej och hå

Hej! Idag har jag varit igång hela dagen.Varit på banken och betalt in resten av pengarna till min beställning. Sen har jag packat och skickat lite grejer. Varit och fyllt gastuben med mer gas. Hämtat pengar hos min syster. Varit och handlat och lagat mat. Gjorde hemmagjord tzaziki lövbiff och potatis och stekta morötter och det blev verkligen gott .Blev  trött nu efter all mat=) Gör kanske ett inlägg senare.Roligt att så många deltar i tävlingen uppskattas =)


En bild från julafton jag hittade Jag Leon Marcell Mamma, och tomten såklart=)

Kolla detta klipp =)=)=)


Tävlingen

En liten uppdatering.För att komma till tävlingen klicka här.
www.miaca.blogg.se/2009/february/tavlingsdax.html

Vår jacka


Blev förtjust i denna jacka på Top shop vad tycker ni?Gå gärna in och kolla sidan för övrigt.
 http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=60&viewAllFlag=false&catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=155551&parent_category_rn=42347&productId=1080313&langId=-1

Huskurer


Mainecoon katt

Tyvärr har min mainecoon katt Mango försvunnit spårlös. Känns inte så bra att visa upp denna bild.Men skrev att jag skulle göra detta i ett gammalt inlägg.

Min lilla älskling på väg till Åhus


Hej alla vänner=)

Idag har jag haft mycket att fixa med. Ordnat med min levrantör så allt funkar med  fraktbolaget.Städat och grejat här hemma och mitt i allt stök gick strömmen. Visste inte vad det berodde på så skruvade ut alla proppar och försökte slå på jordfelsbrytaren, men utan resultat.Efter att det inte funkade. Gick jag och rykte ut sladdar till grejer jag trodde det berodde på. Till slut hittade jag boven  i dramat.Det var fläkten till värmen i garaget. Säkert blivit kortslutning i den.Så efter jag drog ut den  funkar allt igen här hemma. Tur att det var det så man inte behövde ringa efter elekriker. Nu skall jag laga torsk och potatis och vänta på att min älskling skall komma hem.
 

En bild från Formex


Tyckte om vissa av dessa Buddha statyerna.Helst dom stora. Men skulle vilja ha dem i vit. Tycker jag hade varit jättesnyggt tillsammans med mina spa.Kanske köper en stor och målar om den =) och har den till min utställning på mässan.

Leon Oljemålning


Fin låt


Tack till er !!!

Vill tacka dessa bloggare för att dom stöttar mitt arbete http://blogg.karoleen.se/  http://tjohalia.blogg.se/
http://misstessan82.blogg.se/  http://carlssonkarlsson.blogg.se 

Det pärlemovita spaet


Detta tycker jag själv är det läckraste ser ut som inne i en snäcka.
Detta inkommer i slutet av mars.

Avslutar natten med dessa underbara bilder!


Tyg klipp


Vilken färg på väv tycker ni ser godast ut.Behöver er hjälp! Skall ligga som duk under tvål mm

Spa bild till mässan



Över bilden med tjejen kommer information skrivas om spaet. Skall trycka ut affisher till mässan i denna form tänkte jag.

Idag skall vi ut på en familjetur

Väntar på att marcell skall komma hem. Hanär är och hämtar  thaimat=) Sen skall vi ätit skall vi åka en runda till Åhus och en sväng  till degeberga backar. Skall sätta ut lite färg prover ,här på bloggen så ni kan hjälpa mig med råd. Vilken färg ni tycker .Detta kommer att vara tyget som jag skall klä montoren med på mässan.Fanns kanske ej plats i A hallen men då kunde dom ordna plats i B hallen.Så någon plats blir det =)

Lägger upp en bild när jag är i 20 veckan och allt partaj var en historia =)

Kolla denna toalettstol skulle man kanske köpa hem =)=)=)!!!


Smarrigt

  • Apelsin- och banandrink

Du behöver:

75 gram banan

2 dl lättmjölk

0.5 msk koncentrerad apelsinjuice

Gör så här:

Mosa bananen något. Kör den tillsammans med mjölk och apelsinjuice i en mixer. Häll upp drinken i ett vackert glas.

  • Hallon- och flädersmoothie

Du behöver:

4 dl frysta hallon

1.5 dl koncentrerad flädersaft

2 dl naturell yoghurt 3 % fett, ev låglaktos

Gör så här:

Kör hallon, flädersaft och yoghurt i en mixer. Häll upp i 2 vackra glas. Strö på lite jordgubbskulor.

  • Mango- och jordgubbsdrink

Du behöver:

200 gram fryst mango i tärningar

4 dl jordgubbar frysta

5 dl vaniljyoghurt

1 msk limejuice färskpressad

2 msk socker

Gör så här:

Lägg mango, halvtinade jordgubbar, vaniljyoghurt, lime och socker i en bunke. Mixa alltsammans med en mixerstav. Häll upp i 4 höga glas.

  • Citrusshake

Du behöver:

4 st apelsin

75 gram lime alltså 1 st

1 msk ingefära färsk, riven

2 msk honung flytande

4 dl Mild lättyoghurt, vaniljsmak (arla)

0.5 st apelsin i skivor

4 st pepparkakor

Gör så här:

Pressa citrusfrukterna.

Mixa citrussaften med ingefära, honung och vaniljyoghurt så det blir skummigt.

Häll upp i glas och dekorera med apelsinskivor och servera direkt med en liten pepparkaka till.

  • Ananas-smoothie

Du behöver:

500 gram färsk ananas

2 dl utspädd ananasjuice

4 dl vaniljyoghurt

1.5 msk vit sirap

100 gram ananas att garnera med

Gör så här:

Skär bort skalet och dela ananasen i bitar. Frys ananasbitarna cirka 1 timma. Blanda ananas, juice, yoghurt och sirap i en matberedare och kör alltsammans i några sekunder.

Häll upp i 4 glas. Garnera med ananas.


 
           


Vinster i tävlingen

1pris en silkeslampa i valfri färg plus en valfri färsktvål
2pris en valfri färsktvål
3pris en valfri färsktvål

Så var man hemma igen

Varit en liten runda i Åhus och köpt mer gas=) Kopplat lite silkeslampor i affären i olika färger. Blev verkligen jättemysigt. Sitter nu och letar bil skall försöka få tag på en lite större bil har nu en Bmw 523 .Skulle behöva en bil som man kan lasta lite mer i.Om vi skall åka runt  på marknader och sälja lite i sommar =) Eller måste jag sätta drag på min bil. Något måste göras. Skall också  boka plats på hus och hem mässan på yllan.Så man kan visa upp sina varor i montor. Vill så gärna detta så får se om det finns någon plats att få tag på.

Tävlingsdax!!!

Tävling!!! Nu gäller det att leta upp fem grodor.De gömmer sig inne på min webbshop www.badochhalsaahus.se .När ni hittat alla grodor vill jag att ni skriver i vilken artikelgrupp och vilken sorts vara det är, där var och en befinner sig.Detta skriver ni i kommentarerna här under. Tävlingen går ut den 15/3 2009. Dagen innan dragningen, godkänns kommentarerna. Jag lägger också ut de rätta svaren. Vinnaren skrivs ut här på bloggen 18.00. Alla som länkar  om min tävling på sin blogg får en extra lott i dragningen.
Obs! Fina priser väntas.
.

Hello Kitty

Satt och kollade efter Hello kitty och hittade en. Visste inte att det fanns såhär dyra.Fick en chock när jag såg priset.
Den är med äkta diamanter och det är ju inget för mig precis =) Tänk om man skulle tappa en sån här klocka.
- Den kostar ju 3.450 dollar!! ( Som motsvarar ca: 28.000 KR! )

Tävling

Missa inte att anmäla er till min tävling!!! Lägger upp all info senare ikväll här på bloggen.
Obs! fina vinster

Pulka backen idag=)

Idag skall vi ge oss ut i kylan.Vi tar med oss lite varmchokladmjölk kan behövas. Leon skall ut och åka pulka=) får se om vi hittar några bra backar tror det blir Degeberga.Sen skall vi äta ute.Måste skriva att jag sålde mitt sista spa igår känns verkligen roligt att det går framåt.. Marcell är och tränar och jag skall fixa till något att äta. Har min gasspis på max här hemma och det värmer verkligen skönt.Ni får ha en bra dag!

Happy valentine

Turen har vänt! Idag har vattnet kommit tillbaka =) Jag har haft öppet mellan elva och ett och sålt för 500 kr i butiken. Var lite folk som snurrade runt och kollade.Marcell har jobbat idag också. När han hade jobbat  färdigt var vi och åt middag hos min mamma och pappa. Biff, potatis och sås. Mumsigt var det. Nu har min annons kommit upp på http://tjohalia.blogg.se/ så kolla gärna in där =) Nu skall jag korka upp en flaska rött.
Alla hjärtans dag idag!


Vi har inget vatten!!!!!!!!!!!!!!

Klart att det är fredagen den 13 otursdagen. Inget vatten än. Det har väl satt sig is i rören. Vi har varit iväg och hämtat vatten och pizza istället, för det går ju inte att göra något utan vatten =(  Vi får hoppas på att det tinar upp till imorgon bitti.
Nu skall vi kolla film med chips och dip.


Kolla vilket sött tåg =)  Hello kitty!!
 Jag letar efter en klocka med Hello kitty. Jag vill ha en med mycket bling bling nån som har något tips.

Trött idag!

Satt uppe i natt, för att jag håller på att lära mig ett nytt program=) Somnade vid tre tror jag=) Hade ett himla jobb med att få upp bilen på vägen idag. Vår infart lutar och det var rena isbanan. Jag fick ta sats många gånger innan jag fick upp min pärla på vägen;) Kyla ställer bara till med problem tycker jag.Vattnet har frusit här hemma också. Vi har råkat dra ut sladden till frostvakten. Det är fixat nu och vi väntar på att vattnet skall komma tillbaka. Sen skall jag diska, duscha och köra och handla. Skall fixa en middag till min älskling kommer hem. Han har jobbat sen sex imorse. Sen tänkte jag att vi skall kolla på en riktig skräckis och bara mysa ikväll.

En av grodorna som skall vara med i tävlingen!

En bild med sol =)



Vad tycker ni om denna?

Parlamentet =)


Klistrat och knåpat !!

Hej!  Idag har jag inte gjort så mycket .Jag har varit i Åhus en runda och suttit och klippt ihop lite reklam logger. Det tar en jädra tid att sitta med det, men tror att det blivit bra till slut=) Jag lägger in den här på bloggen så kan ni se vad ni tycker. I butiken fick jag sålt ett hörnbadkar idag.  Det är trevligt att folk tycker om mina produkter . Blir så glad när jag får en beställning =)


Min nya frisyr

www.frisyrer.se/Default.aspx?727&set=false
Fick sätta in bilden jag  klippt mig efter har ej något foto av mig själv än!
Skall sätta in här senare =)

Tycker om denna text och Patrik isaksson=) !


Kärlek=)



Jag och min älskling!
 Buffy och Winnie 10år i år! De har stått vid min sida genom mycket !
Mina tre små prinsessor Pirat,Terragona och Alice
Och vår lilla älskling Leon.

Cleo Zatch

Tänkte ni kunde gå in och lyssna på en ny Artist.Lite svensk Rnb. Varför inte! Själv älskar jag Rnb =)
Grymt tjejen!
http://www.myspace.com/CleoZatch82

Alice hemma igen

Idag fick vi tillbaka vår hund som vi lämnade innan semesteren. Camilla ville inte lämna tillbaka henne för hon blev kär, så hon behöll henne lite extra dagar =) Lotta har varit på besök idag och vi har lagat thai mat här hemma, tänt en stor eld i trädgården och eldat en massa gamla möbler och kartonger och skräp. Nu sitter vi i soffan och skall kolla på en film med Adam Sandler. Jag har lagt in en ny loggo på min hemsida som jag suttit och klippt ihop och jag tycker den blev mycket bättre än min gamla. Nu skall jag snart dra igång med lite reklam igen. Skall försöka sprida min webbadress nu på kända bloggar. Tror det kommer funka skall kolla upp vad det skulle kosta och hur mycket det gett i resultat för andra i samma bransch. Någon som har tips om billig reklam som funkar? Då får ni gärna tipsa mig=) Ibland kan det billigare ge mer, än nåt man betalar dyra pengar för. Gäller att hitta rätt målgrupp. Funderar på radio men en som jag pratat med sa att det inte var en så bra marknadsföring för henne. Funderar funderar...Ni får ha en bra kväll!

Leon fått maginflunsa=(

Inatt har vi inte sovit mycket. Leon kräkts hela natten. Tvättat alla täcken och handukar idag kräkte ner nästan allt. Hoppas att vi klarar oss nu hatar att kräkas. Leon mår bättre idag och verkar inte vara särskilt sjuk nu men han var jätte rädd inatt. Första gången han kräkt så han kommer ihåg det . Blir en film rulle idag också trött knappt sovit något.






Idag har jag haft ett möte med min revisor.

Idag har jag haft möte med min revisor vi har gått igenom alla siffror och allt inför deklarationen. Är väl ganska nöjd med detta för har ju ej haft företaget så länge. Jag hoppas att jag kommer sälja mer i feb än i jan då denna månad inte gått så bra.Nov och dec var väldigt bra är väl så med eget vissa månader är bättre än andra.
Svårt att se första året också får räkna ut allt efter detta år då det görs årsvis.Och startade ju inte förren aug förra året.
Vi har precis haft besök av Palle och Natalie.Dom skall till Gran canaria i natt så trevligt! Vi vill också följa med !
Vi skall bara vara hemma ikväll och mysa.Skall kolla på en film rulle och käka lite gott.


 Ni är det bästa som hänt mig älskar er !

Lite bilder från Malta

Idag har jag varit nere i Åhus och tagit imot lite grejer som jag beställt från Formex.Funderar på att åka runt på marknader i sommar.Kollat upp lite vad det kostar och sista anmälnings datum. Hade varit jätte skoj.Då skall vi  köpa en gammal Chrysler bara till detta och ett stort tält =). Marcell jobbat till 18 och sen har vi gjort mat och bara ätit och tagit det lugnt.. Känner mig sjuk idag har värk i hela kroppen hoppas på att det inte är influensa. Inget resultat efter Jack  idag heller helt tyst. Lägger in lite bilder från Malta här.Skall krypa ner i loppelådan nu
.

Hemma igen!

Nu var man hemma i kylan igen. Skall sätta in lite bilder senare på vår resa=). Idag har vi varit nere i Åhus  och skickat en del paket.Min beställning från Manzana kom också idag.Dom Svensktillverkade betong ljusstakarna. Sen har vi varit och fikat hos min mormor och morfar .Morfar och Marcell skulle iväg och köpa gas då marcell ordnat en spis som drivs på gas.Så vi kan ha det varmt och skönt här hemma.Var ju riktigt kallt nu när man kom hem från Malta.Också har vi skrivit ut  lite bilder på Jack ,som vi skall sätta upp runt  
Båstad i dom små byarna. Blir att vi åker dit direkt imorgon bitti och fortsätter leta.

RSS 2.0