Oj kan inte sova legat i sängen hela dagen=)

Kan inte sova legat i sängen hela dagen och kollat på tv. Ätit kina mat marcell var iväg och hämtade på china wall. Imorgon blir det fullt upp i affären. Försäljningen gått upp igen så skall fixa mycket som skall skickas. Allt varit dött efter jul men nu börjar det rulla igång igen=) Oj vad det blåser här ute hela huset skakar .
Skall försöka ta en macka och krypa ner i loppelådan igen.

Lite info om (besiktningsmannen)!
Dett står på hans HEMSIDA!
Om fel eller brister upptäcks av en besiktningsman ska han förklara dessa för dig och informera om vilka konsekvenser de kan få. Om du anser att besiktningsmannen varit försumlig eller på annat sätt inte fullgjort sitt uppdrag fackmannamässigt kan du rikta ett ekonomiskt krav mot honom. Felet eller bristen måste vara möjligt att upptäcka, det vill säga synligt besiktningsbar eller så påtaglig att det är uppenbart att besiktningsmannen gjort en missbedömning.


Nu är vi fullt medvetna om varför han inte har viljat prata med marcell.
Han har ingen godkänd behörighet i fallet vi har kollat upp detta nu genom ett ombud som lämnat ut en lista på godkända besiktningsmän i skåne.Så har man sökt efter en besiktningsman i fallet hade man inte hittat honom
,om man inte har känt honom på något vänster.
Tidningen har använt detta som en besiktning och detta är ingen besiktning ,utan en byggnadskonsult vilka ej har så stora krav på sig utan han kan i princip ta och skriva av en blogg eller skriva deras ord i protokollet=).

Detta står även på hans HEMSIDAN var man kan hitta en besiktningsman.

http://www.husbesiktningar.nu/karta/

Vi tänker inte lägga mer energi på detta !
När jag kom hem i lördags hade dom varit här och lämnat tillbaka kakelskäraren och grejerna han inte fick tillbaka innan.
Så Marcell är så storhjärtad så han drar tillbaka anmälan.
Han fick ju köpa nya grejer för 1400 för att kunna utföra jobb veckan efter.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin Top Personligt bloggar Personligt Blogg listad på Bloggtoppen.se Företagsbloggar

Företagsstart