vidare information!

Faktura underlag
Arbete uterumstak 6dagar 8tim*2 man = 98tim
Målning uterum 2dagar *8tim*1 man = 16 tim
Markarbeten 5 dagar *8tim*2 man =80tim
Utrivning badrum1 dag*7tim*2 man = 14tim
Borttransport av matrial1 dag * 5tim*2 man = 10tim
Förarbeten badrum1 dag*8tim*2 man =16tim
Förarbeten badrum 1 dag*8tim*1 man=8tim
Kakel arbeten 3dagar*8tim*1 man = 24tim
Kakelarbeten 1dag 4tim*1 man=4tim

Totalt 270tim

270*240kr tim = 64800 plus moms= 81000kr


 


Kommentarer
Postat av: Julia

De timmarna ser vettiga ut tycker jag. Vilken billig timlön. Våra hantverkare tog över 300 kr per timme.

2009-01-06 @ 20:52:03
Postat av: Mira

De timmarna är ju felräknade. Är det ni eller din farmor som gjort detta. Varför ordnar ni inte upp det, ni är vuxna människor och borde inte vuxna prata med varandra. Har ni gjort fel så erkänn det och har din farmor gjort fel så får hon erkänna det. Man måste komprimissa här i livet.

Sen är ni unga och måste visa respekt för de äldre. Inte göra så här mot sin egen farmor.

Visa civilkurage och red upp det med din farmor.



Mvh Mira

2009-01-08 @ 12:04:42
Postat av: marie

Ja du mira visa civilkurage istället för att skicka hot och springa till polisen hela tiden! Tänkte lägga ut alla hot här på bloggen med ditt ipnr så kan du ju göra detsamma=).Samt hoten på samtalsinspelningen från nyår.Hitta inte på så mycket upp till bevis då!

Skriver en massa skit på din blogg att vi hotar dig och skickar mejl du vi har inte gjort det och skulle inte vara så låga och det vet du lögnare! Och till dina blogg vänner så kan du väl tala sanning varje fall!Psykopat som skriker och hotar den texten på din sida fall rakt i smak på dig och ditt patetiska uppförande!Blivit snäll nu mira=)Skriker du inte längre?

2009-01-08 @ 18:17:19
Postat av: Mira

Nej du Mari jag vill inte prata med dig. För det går inte. du förvränger allt till din fördel. Så fort jag skriver sanningen om er så förvränger ni det, till att det är jag som gjort sakerna. Jag har sparat alla mejl alla sms från er och allt som jag själv skickat. Mina vänner har också sparat alla hot de fått från er. Förstår inte varför ni hotar mina vänner. Jag skiter väl i att blanda mig i de vänner ni har.

Jag ger dig ett råd, vill du inte och klarar av att läsa sanningen om er så skit i att gå in på min blogg, från och med nu kommer jag inte att gå in på din blogg och läsa dina försvarstal. Det är så sjukt. Jag är uppfostrad att vara ärlig, synd att din pappa inte förde det över till dig. Alla snackar om hur du ljuger hela tiden. Du och din psykopat till pojkvän får kalla mig vad ni vill, ni får gärna använda Marcus död också, som ni brukar. Det rör mig inte i ryggen, för jag vet att det kommer från en sjuk människa som din hemska pojkvän.Aldrig har det varit sådana här bråk och galna hot sen han kom in i din familj. Jag citerar dig.

"Marcell och jag säger att dom sätter aldrig mer sin fot innanför våra dörrar och vi vill inte ha falska människor som ej kan stå för sitt ord och som inte talar sanning här"

Du skriver hela tiden detta. Jag vill absolut inte ha med er och göra. Jag väljer mina vänner och att umgås med en psykopat, NEJ NEJ NEJ Aldrig livet.

En dag kanske du vaknar och ser vad det är för en människa du släpat in bakom dina stängda dörrar.

Du pratar om att jag polisanmäler. Ja jag var med min mamma på polisen och gjorde anmälan. Men är det inte lite ynkligt att polisanmäla sin 74 åriga farmor för att hon inte ville ge tillbaka en kakelmaskin , en kompass och några skitiga spannar. Ni är lägre än glocanet. Du har ett fåtal kvar som tror på dina mytoman historier, Men jag kan lova de är inte många. Sen att du skriver ut att din farmor har 300000 kr på kronofogden så det är inte lönt att göra ett civilt åtal mot henne. Du vet lika bra som jag att hon aldrig haft varken med polis eller kronofogden att göra. Hon har ett hus som är värt 1,5 miljoner och det skall snart säljas, och en sak skall jag tala om för dig att varken jag eller min bror får en krona av de pengarna , för de skall skänkas till ALS fonden. Det tycker jag är en underbar gåva och en kärleksfull förklaring till min älskade pappa. För du vet, jag vet att lycka kan aldrig köpas för pengar, och det vet ju du också eller hur ?



Fortsätt du dina försvarstal på din blogg. Sen vill jag bara säga : Man märker direkt vem av dig och psykopaten som skriver. Du har ju lite svårare att skriva sammanhängande än honom. Tänk på det!!!!!!!

Kommer aldrig mer att sätta min fot på din blogg och jag önskar du gör detsamma .

Vet att du inte vågar godkänna denna kommentaren, för där är för mycket sanning i den.

Ha ett riktigt bra liv och hälsa lilla Leon från mig

Marie-anne alias Mira

2009-01-08 @ 20:31:19
Postat av: Marie

Jag tycker du kan ge fan i oss någon gång.

Har inte skickat ett enda mejl till verken dig eller dina vänner?Du kan ju inte prata sanning någonstans du, det är just vad du gör vänder allt till din fördel till och med utnyttjar din döda son i detta. Vad har det med honom och göra skall du få medhåll för att du mist en son eller?Din mamma anmälde sin egen son till polisen än han hade hjälpt henne med lån för renovering av huset.Men äpplet faller ju inte långt från trädet det gjorde ju du också mot marcus två dagar innan han dog.Det är inte farmor målet skulle gå mot utan mot dig, för att du trakasserat oss i snart tre år och det var klart att det inte skulle sluta när du såg att marcell jobbade hos farmor .Och du har väl en större skuld än 300000 på kronofogden.Eller?Målet för stöld av kakel skäraren är det enda målet som ej lagts ner och det är det vi har polisanmält=)Varför har du inte tagit tag i allt svartarbete där miss duktig.?Skall lägga in allt du skrivit och hållt på med under hela tiden.Här på bloggen. Marcus var min vän och han tyckte inte mycket om dig när han gick bort.Du vet allt.......Föresten skulle marcell aldrig skriva på min blogg!

Du att hålla tyst om hela sanningen är att ljuga så nu skall allt fram!

2009-01-08 @ 21:57:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin Top Personligt bloggar Personligt Blogg listad på Bloggtoppen.se Företagsbloggar

Företagsstart