Söker du arbete?

Sökes: Arbetslösa häxor
Foto: Scanpix

Arbetslös? Företaget Häxriket i Norden har haft etiska problem med en del av sina gamla häxor och söker därför 20 nya. För att få jobbet behöver du bland annat vara bra på kristaller, ritualer och besvärjelser.

Arbetslös kvinna? Kanske passar du som häxa.

Företaget Häxriket i Norden med säte i Åhus söker just nu 20 häxor - fem i vardera Malmö, Göteborg, Gävle och Östersund.

Kvalifikationer: Bevandrad i områden som kontakt med "andra sidan", runor, tarot, kristaller, örter, ritualer, besvärjelser, meditationer, personlig utveckling med mera.

Man ska dessutom vara utrustad med fast telefonabonnemang och internet eftersom Häxrikets tjänster förmedlas till kunderna via telefon och dator till priset av 19,90 kronor per minut, skriver Skånska Dagbladet.

Behovet av nya häxor beror på att företaget haft problem med en del av sina gamla. De höll sig inte till de riktlinjer som arbetats fram av Etiska rådet för betalteletjänster.

- Vi har rensat ut rejält, säger Qinna Blomgren, överhäxa och delägare i handelsbolaget Häxriket i Norden, till tidningen.

- Vi har ett ansvar gentemot våra kunder, och därför får häxor genomgå ett arbetsprov så att vi ser att de verkligen kan det de utger sig för att kunna.


Kommentarer
Postat av: Erika

Vilken otroligt läcker blogg du har! Jättesnygg! :)

2009-06-21 @ 13:13:50
URL: http://priggles.blogg.se/
Postat av: tess trött tokig morsa/Bröllopsbloggen

ja de kan ju va ett sätt de med

2009-06-21 @ 17:41:35
URL: http://brollopsbloggen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin Top Personligt bloggar Personligt Blogg listad på Bloggtoppen.se Företagsbloggar

Företagsstart