Morsdag!

Inte uppdaterat så bra idag. Blev en trevlig kväll igår med rödvin och mycket pladder.Vaknade imorse med huvudvärk men som tur var gick det över efter frukosten.Vi stack direkt på morgon kvisten ut på ett båtäventyr i det fina vädret och åt tårta ute på havet.Trött nu och bränt mig rejält i solen=)

En av mina stjärnor


Ni får ha en trevlig lördag!=)!

Varit nere i Åhus och hållt öppet har precis kommit hem.Nu skall jag ta tag i disken.Ikväll får vi besök så vi skall köra och handla in lite för ikväll när Leon vaknar =).Sitter och kollar efter en utegrupp.Blev ju inte att jag letade i torsdags då Leons fot blev dålig.
Skall göra en kladdkaka till ikväll också=)Hittat recept på
http://www.petterssonsskafferi.com/mat/kladdkaka.asp


Tävlingen är avslutat!


Dom dragna vinnarna i tävlingen är www.creyla.blogg.se  www.eiraheidemo.blogg.se  och www.jennienennie.blogg.se
Grattis!

Hej kolla in här ,vilka läckerheter!!!








Kolla in här blev stört förälskad i dessa små smycken ser
 
verkligen jättesöta ut =)
www.anatego.com/home.htm


Hönan har lagt ägg =)

Idag när jag gick ut för att mata mina hönor hittade jag tre ägg =) Skall koka dom senare och kolla om dom är godkända hehe.Lämnade Leon på dagis vid elva.Hans fot såg mycket bättre ut idag såskönt blir så oroligt när det är något med honom såg verkligen inte bra ut igår.Precis cyklat och handlat hundmat och inte nog med det fått en jädra pollenchock nu när jag kom hem så skall hoppa in i dushen och tvätta håret.Pollen sätter sig fan överallt! Senare blir det vårrullar och ris.Marcell gjorte en wokad grönsaksblandning igår med japansk svamp och kokosmjölk som vi skall ha till,mumsigt!Marcell jobbar men kommer hem tidigare idag.Skall lägga upp en rolig länk till er senare.


Leons fot!

Hej blev inte alls som planerat idag. Jag fick åka till vårdcentralen med Leon i morse istället för att åka till Åhus.
Leons ena fot hade svullnat upp mycket i natten.Han fick ett myggbett  i förrgår som han kliat på och det såg inte alls bra ut idag.Läkaren skrev ut antibiotika misstänkte att han hade fått in någon bakterie där så får hoppas det hjälper nu annars får jag köra in igen.Nu har  vi precis ätit korvstroganoff med ris så skall sätta oss framför tvn och kolla om det finns nåt bra.Marcell kommer inte hem förren nio ikväll=(


Torsdag hela veckan lång=)

Idag jobbar Marcell länge stack redan vid fem i morse =( igår kom  Marcell hem med ett paket till mig =) det var en jättefin tröja från bikbok och ett presentkort.Så snällt.Så skall åka in och shoppa lite i dagarna =) Ibland blir man överraskad!Har inte så mycket för mig idag skall en runda till Åhus och fixa lite sen behöver jag leta upp ett större utebord  så man kan sitta och äta flera .Har bara ett  litet  nu.Det stora gick i sönder förra året  då ena benet bröts på det.Men fin fint väder !






http://www.bikbok.com


Hemma och är vrålhungrig

Varit i Åhus en runda fixat lite bankärende och sen blev det en runda till cafet i Åhus.Köpte en rulltårta och tog en kopp te. Sen körde jag ner till Yngsjö och har jag suttit där nere hos min mamma och solat hela eftermiddagen. Var riktigt trevligt var en ekorre som kollade in oss hela dagen=) och den gjorde en massa konstiga konster framför oss=)
Min outfit idag=)

Små söta bakelse

Glöm inte att inhandla rullor =)

Nostalgi ruller som kommer igen eller ett par riktigt snabba par.Skoj att åka nu när det börjar bli fint väder =)
Tycker nummer tre ser roligast ut.
 






Kaffe i trädgården idag!

Hej idag har vi besök suttit i trädgården hela dagen.Sitter nu och funderar  på vad vi skall hitta på ikväll.Laga nån god mat kanske.Blir varje fall en jogging runda för mig senare.
Detta skall jag prova nån dag ser jätteläckert ut =)


Blev 2 mils cykling idag=)

Blev två mils cykling idag med Leon där bak.Vilket toppen väder det varit idag.Var verkligen jättemysigt att cykla.Trötta nu efter att ha ätit kvällsmat så skall snart lägga oss och sova.Godnatt!

På väg ut idag

Leon vid kaninburen=)

Hemresan nöjd och belåten =)

Idag var man inte uppe med tuppen

Hej på er=) Precis ätit hemmalagad jordgubbskräm och mackor med stekta ägg till frukost!Leon är hemma med mig idag och vi skall snart ge oss iväg på en cykeltur ,får se vart vi hamnar.Marcell jobbar som vanligt=( Sitter och klurar på vad man skall köpa in i framtiden.Spa går ju lite nu men till vinter är det ingen succe.Skulle verkligen vilja åka till kina och japan. Får se vad budgeten klarar av efter sommar.Hittade lite roliga saker till er

Sätt usb minnet direkt i denna läckerbit istället för i datan.




Box till ditt nintendo!


Blev glassbåten i Åhus igår lägger in bilder senare.
Ha en bra dag!

Skall sätta mig på cyklen snart till närmaste solarie!

Skall snart ta en cykelrunda till närmaste solarie.Senare blir det kanske att vi åker ner till Åhus och tar en kulglass får se hur vädret ser ut. Leon har precis somnat och marcell åkt och tränat.Så nu sitter jag framför datan en stund=)
Letar efter resor eller nåt utflyktsmål =) Skulle vilja åka till kolmården så är nog det det lutar mest åt.



Glaskubor med LED lampor att kasta i badkaret=)


Livet är härligt!

Hej alla nu är jag tillbaka=) Har inte gjort så mycket idag haft öppet i affären sen varit hos min mormor och morfar och fikat.Sen har  jag och marcell grillat och eldat här hemma =) Nu sitter jag med ett glas rödvin och väntar på att min älskling  skall natta vår lilla Leon=) Skulle nog inte kunna hitta en bättre pappa till min lilla pojke.


Tävlingsdax!!! Var ett tag sen sist!

Lottar ut ett färsktvål till tre vinnare.Valet är fritt mellan dom olika sorterna.Vill också förmedla att tvålarna är 100% handgjorda.Det enda ni behöver göra är att lämna en synpunkt på vad ni tycker om sortimentet och webbshopen i en kommentar.Vill ni ha två lotter i tävlingen länkar ni vidare hit.Lycka till=)

Kaffedags idag!

Marcell jobbar idag också så skall över till en vän på kaffe med Leon.Sen skall vi vidare ner till Åhus med hennes kille som är eletriker.Han skall kolla hur man kopplar in spana på 380v istället för 220v då det verkar ta en himla massa ström på 220v.Tråkigt väder idag så ger mig inte ut på cykeln=) Skall köpa hem lite mat till grill ikväll och kanske göra nån tårta=)Man behöver ju inte bara fira när man fyller år utan lite när man själv känner för det=)
Leon och jag vid MC donkan.


Vad kan växa 600%?

Precis kommit hem från affären.Cyklat med Leon där back men attans så tunga kassarna blev var kämpigt hem=) Nu skall jag diska lite och fixa till nån mat.Fint väder så blir nog grillning ikväll.Marcell jobbar länge men har  besök så funkar men tråkigt när han jobbar sent=( Saknar ju min lilla älskling här hemma=(

Lite roliga prylar=)


Luktar lika gott som dom ser ut!



Tänkte tipsa om ett ar jätteläckra smycken som till och med luktar.Handgjorda av en tjej från Ohio.
www.tinycravings.com/strawberry-charm-bracelet.html

Bilen strejkade idag!

Idag har inte Leon heller varit på dagis utan han och jag skulle åka och köpa en bakelse som han själv skulle välja  =) Men väl när vi hade ätit upp så startade inte bilen!Så där stod vi!Fick ringa efter hjälp! Startkablar och  bil. Funkade inte riktigt ändå så blev att köpa ett nytt batteri och byta på plats.Nu funkar den igen och får hoppas på att det inte är generatoren  för då lär detta batteri inte hålla länge=(Leon sover nu som ,en stock inte riktigt frisk än och helt slut efter vår utflykt.


Mat och bluff myter!!!

Myt 1: Kolhydrater ska undvikas till varje pris
Visserligen stämmer det att det är bra att försöka undvika stora mängder socker och snabba kolhydrater som vitt bröd och vit pasta. Men att skippa kolhydraterna helt är inte bra - kroppen behöver dem för att få energi, särskilt om du tränar. Satsa på långsamma kolhydrater som grovt bröd och fullkornsvarianter av ris och pasta.

Myt 2: För att gå ner i vikt ska du äta så lite som möjligt
När du äter för lite försätts kroppen i svältläge, din metabolism sänks och muskelmassan minskar. Börjar du äta normalt igen går du snabbt upp i vikt. Satsa istället på att äta regelbundet så att du håller igång ämnesomsättningen.

Myt 3: Äter du sent på kvällen blir du tjock
Det som spelar roll är vad du äter under en dag, inte vilken tid på dygnet du äter det. Glöm riktlinjer som att du inte får äta efter klockan 19, är du hungrig innan du går och lägger dig så ät ett nyttigt litet kvällsmål.

Myt 4: Lightprodukter gör dig smal
Bara för att något innehåller få kalorier innebär det inte att det är nyttigt. Många dietprodukter kan ha mycket socker och transfetter. Stirra dig inte blind på kaloritabellerna. Matvaror som nötter, frön och avokado må ha högt fett- och energiinnehåll, men består av nyttigt fett som är bra för ditt hjärta.

Myt 5: Brunt betyder fullkorn
Bara för att bröd eller flingor är mörka i nyansen betyder det inte att de innehåller fullkorn. Titta i listan över ingredienser och leta efter produkter där fullkorn är listat som en av de första ingredienserna. Och ju högre fiberinnehåll, desto bättre - fibrer gör dig mätt länge.


Hello Kitty till bilen! Och en sjuk son=(

Hej! idag blev det inte som planerat då Leon vaknade med 39 gradera feber =( Så blir att vara hemma och ta hand om min lilla prince istället.
Tänkte lämna lite söta tips till bilen till er med Hello Kitty


Så underbar låt!


INTE MYCKET TILL HOBBY IDAG ;)

Idag håller jag på med vårrensning i hallen =) Marcell köpt hem  ingredienser och skall snart laga ungersk mat.Mamma och pappa har landat och kommit hem lyckligt  från ungern nu i eftermiddags=)Skall bli roligt att  höra vad dom tyckte=)Skall snart köra för att hämta Leon på dagis.Sen ikväll  blir det en jogging runda för min del.Ha en bra dag!
Lägger in sidan där man kan beställa sin egen designade bildekal=)
www.zazzle.com/custom/bumperstickers

Bildekaler =)

Skall kolla lite om jag hittar nån länk där ni kan handla eller kolla fler ;)

Mumsigt mumsigt ! Jordgubbar och melon i limemarinad



Antal portioner: 4

1 liter jordgubbar
1 honungsmelon eller cantaloupe
1-2 msk honung
finrivet skal och saft av 1 tvättad lime
4 kvistar mynta

TILL SERVERING
2 dl grekisk yoghurt 10 proc, eventuellt laktosfri matlagningsyoghurt
2 msk honung

  1. Snoppa och dela jordgubbarna i klyftor. Skär melonen i mindre bitar.
     
  2. Blanda honung med rivet skal och saft av lime.
     
  3. Blanda allt i en skål och dela sedan upp i portionsskålar.
     
  4. Dekorera med kvistar av mynta och toppa gärna med grekisk yoghurt som har rörts ut med lite honung.

Strålande väder!Gott!

Skall snart gå ut och sätta mig lite i solen=) Blev något glas för mycket rödvin igår så känner mig tung i huvudet.Marcell och Leon körde ner till Åhus för att köpa glass vid stranden.Men han hade somnat nu när dom kom fram =)=)=)
Ikväll blir det grillning.Får se om jag orkar klippa den satans gräsmattan.Ingick i planerigen för idag för växer den för mycket blir gräset omöjligt att klippa.


Då var man hemma igen=)Vad skall ni göra ikväll?

Hemma från Åhus och har precis ätit spagetti och köttfärsås. Vilket kallt väder !klockan åtta i morse var det jättefint väder med sol och värme .Men solen slutade att skina och det började blåsa som rena höstväderet =( TRÅKIGT säger jag bara .Hade sett fram imot en varm skön dag.
Tänkte tipsa om en film som jag tittade på igår.Fick en 4av en 5 av mig .Den enda nackdelen var att den började konstigt.



Sidney råkar som liten ut för en hemsk olycka och blir blind. Som vuxen får hon sin syn tillbaka genom en mirakulös transplantation. När bandaget tagits bort börjar hennes nya liv. Lyckan blir dock kortvarig. Med synen kommer också hemska hemligheter och syner som skrämmer och förföljer henne. Hennes familj och vänner börjar tro att hon förlorat förståndet. Men Sydney är övertygad om att den anonyma donatorn öppnat dörren till en skrämmande värld som endast hon kan se. Det enda sättet att få slut på mardrömmen är att finna donatorn...


Då var det en ny underbar dag!

Skall snart gasa iväg till Åhus=) Öppnar klockan tio och idag skall Leon följa med och hjälpa mamma =).Marcell skall iväg och surfa med broren sin och min mamma och pappa är i ungern. Så får se hur det går idag=) Leon är ju inte stilla precis =) Så får kanske ringa in förstärkning.

Affären äntligen färdig

Byggt om hela affären pågrund av att halva affären var tvunget att användas som lager.Då artiklarna tar mycket plats.
Även måste ha plats för att kunna packa och lite sånt.Men nu är jag äntligen färdig.
Vad tycker ni?

Datacover!Smycka din laptop!

Idag skall jag ner till affären och göra allt färdigt.Jobbar på ett hemligt projekt som tyvärr inte är färdigt förren ca 2-3veckor.Nyfikna?=)
Tänkte tipsa om lite klädsel till er dator=)
Denna design köpte jag
www.teled.net
.

Storstädning!!!!!!Fan vad roligt kanske ni nu tänker =)

Idag blir det storstädning hemma=) Skall rensa ut i mina skåp brukar man alltid hitta nya fynd=)Hittar kanske lite undanstoppade sommarkläder=) Nu skall musiken på och en kopp te sen sätter jag igång.
Leon är på dagis och marcell jobbar så då får man passa på.Leon skulle på invignings fest på dagis idag. Dom har byggt upp en helt ny ute plats till barnen.Så alla avdelningarna var med på invigningen.Alla avdelningarna skulle ha olika färger på tröjorna  Leons avdelning var ett oranget gäng=)

Lite ploj! Tuggummi cigaretter!Precis som pappa=)

Nu är det dax för veckans utmärkelser.



Vill ge denna utmärkelsen till 8 bloggar som haft många bra inlägg som berört mig denna vecka =)
Karin

 Dede

Natashja

Anna

Vesna

Cleo

Malin

Miahmaria

Väska och plånbok!Så coolt!

Precis kommit hem varit och grejat hela dagen men hoppas på att bli färdig  imorgon.Nu skall jag ge mig på disken och fixa nåt att käka.Leon somnade som en stock i bilen hem från dagis.Min revisor kommer också snart så hoppas att han sover nån timme nu.Marcell åkt till stockholm över dan inte riktigt klok han =)           

Vad tycker ni om denna Väska och plånbok ?
Tycker dom är helcoola!!!


Leon redo på cyklen =)


Nu börjar det likna nåt.

Lite före och efter bilder från affären igår. Idag blir det att fortsätta.skall sätta upp lager hyllor och sätta prislappar.

Före

Efter

Ny dag nya tag!

Cyklat  och lämnat lämnat Leon på dagis.Och skall snart bege mig ner till Åhus.Håller på med organisering på hyllorna =) Inte lätt inte. Marcell jobbar så det blir att han hämtar upp Leon senare.Ha en bra dag!

Behöver du plåster på såret kanske dessa skulle hjälpa dig.Söta;)

Tänkte länka till en artikel jag tidigare har skrivit om här på bloggen

Ämnet handlar om män som dödar sina kvinnor och med mitt inlägg vill jag länka vidare till ett annat inlägg som handlar om just detta.Och jag hoppas ni inte har missat det. HÄR 
Villkorslös kärlek är vad kvinnorna visat från början.Tänk på detta innan du dömmer.Ingen vet följden från början.


Frisyr bilder

Här kommer lite bilder på min nya frisyr.Min duktiga frisör är Anna Miranda =)Vad tycker ni?
Bilderna är väl inte dom bästa men men.

Före


Efter


Blivit platina blond=)


Igår kväll var Anna här och fixade mitt hår=) En fix ide vi fick =)Har inte vant mig än men är väl en vanesak .klippte även luggen kort  =)Skall sätta in lite före och efter bilder senare ikväll så får ni se vad ni tycker.


Tänkte även tipsa om världens häftigaste säng=) Inte svår bäddad alls.



.

Smart till hemmet

Precis vaknat .Hade en trevlig kväll igår här hemma med vänner, rödvin ,hundar och barn.Var helt underbart.Och vilken eld vi fick till.Hämtade stora stubbar med ved  hos en grannen.Nu skall jag ner och äta en god frukost sen blir det iväg en runda med hundarna.Solning och grillning väntar i eftermiddag ha en trevlig söndag.

En smart ide om man har bakterieskräck.Soptunna som håller dina sopor frusna.

Kolla in denna bakform.

Kolla in denna smarta bakform.

Ferraris nya motorcykel!!!!!!!!Kolla in!

Hej idag har man fixat mer i affären körde till affären redan vid åtta imorse.Haft många trevliga besökare idag i affären  och det har verkligen varit en härlig dag.Är lite trött nu precis ätit en Hawaii pizza.Skall plocka undan lite får snart besök =)
Kolla in Ferraris nya motorcykel modell.Ser lite skum ut =)


Ikea,Hyllprojekt och min gardin uppsättning!=)=)=)

Jag på väg till Ikea idag.Och projektet i Åhus ikväll.Blev inte färdig så skall fortsätta imorgon bitti.








Här kommer gardinerna =) Först på sovrummet sen på vardagsrummet .Plus på min ljuslykta jag också köpte på Ullared.





Precis hemkommen och skall ta en powernap

Bilen blev fullastad på Ikea så fick köra hem och ställa bilen sen cykla för att hämta Leon.Väntar nu på marcell så han kan ha Leon så jag kan köra till Åhus och lasta av Marcell har varit iväg och surfar idag också och är nu påväg hem.Var inom och köpte en kort läsare till minneskortet  också så nu kan jag få ut mina bilder =)



Ikea här kommer jag !

Hej och hopp hoppas allt är bra med er idag.Skall alldeles strax köra till Ikea och inhandla dessa hyllor till affären.Samt ett vit draperi.Sen blir det att fixa och dona nere i Åhus allt skall ställas snyggt på hyllorna och så till imorgon.Lägger in foto till er senare.

Utmärkelse =)=)=)


Fick denna utmärkelse av www.miranna.blogg.se

Vad tycker ni om denna skönhet !

Lite skojjig teknik jag inte hade tackat nej till =) Hello Kitty så söt.


Jaha då var den borta!

Fasiken skulle uppdatera bilder till er här inne på bloggen.Men hittar inte sladden som man kopplar till datan SUCK hade den i handen igår.Blev nöjd med mina gardiner varje fall lägger upp det så fort jag hittar sladden. Idag har jag varit trött vaknade fem imorse och trodde klockan var nio=) Lämnade Leon som vanligt vid elva sen körde jag ner till Åhus.Marcell varit iväg och surfat idag nere i Malmö.Ikväll har Marcell grillat och jag Suttit och byggt  ett reklamklipp till ett reklamblad som skall nå 15000 hushåll.Reklam bladet skall utskickas den 16-17 maj.Imorgon blir det Ikea för min del och ombyggnad i affären så jag kan få upp allt på hyllor.

Vad tycker ni?


Vad har nu inhandlats =)

Då var man på Ullared igår och shoppade loss lite. Köpte nya gardiner til vardagsrum och sovrum och kläder mesta dels till Leon.Hittade en läcker bikini med betty boop också testade inte den men får hoppas den passar=)
Tog en cykel runda till stan i förgår och hälsade på en bekant.Var tvungen att fota lite för jag tycker hon har det så fräckt hemma.Lägger in lite bilder på hennes etta här.Uppdaterar senare med lite bilder på mitt gardin projekt  här hemma=)
Ha en bra dag!
Rummet består av en storsoffa från ena sidan till andra.

Väggen mitt imot.Fruktfat från www.carlssoninterior.se ligger även ett på bordet.

Två stora buddha statyer på två höga pedestaler en i vardagsrummet och en på balkongen.




Disken målad vit

Såhär blev disken jag målade vit förra veckan.Hela var träfärgad innan.
Godnatt ! Imorgon blir det ullared=)=)=)



Mysterier =)=)=)


Måste skriva en sak som hände i torsdags när jag och Leon skulle äta frukost.Mellan köket och data rummet har vi en  dörr i nät.Dörren har  haspar på båda sidor för att man  skall kunna hålla hundarna i köket när det behövs.Efter vi ätit färdigt frukosten var vi inlåsta i köket.Haspen från andra sidan var låst.Trodde att nån var i huset för att skoja med mig.Fick gå ut genom ytterdörren i  köket och in genom den andra ytterdörren på andra sidan huset.In och släppte ut Leon från köket och letade genom hela huset trodde nån var här självklart =) Men inte=) Haspen kan ju ha gått i själv men kollat och är nästan en omöjlighet hur jag än slår igen dörren och hur jag än lägger haspen så lyckas jag inte=)
Lika liten chans som att jag ringde till Dhl och hon sitter med räkningen i handen och blir paff.Tror nog jag skall spela på nåt=)=)=)

Visste ni att så här många kvinnor dödads i sverige av sina män!


För ett tag sen försvann en vän till en bekant till min sambo från sin bostad. Hon hade lämnat sin 2mån gamla bebis och ett äldre barn hemma ensama.Men kom aldrig tillbaka.Visades  på efterlyst för ett tag sen.Men är nu bekräftat att hennes yngsta barns pappa tagit ut henne i skogen och avrättat henne brutalt.
Denna tjej har ett fruktansvärt dilemma nu.

Vad skulle du gjort om du upptäckte nåt sånt?
a.Låtsas som ingenting.
b.Ringt till polisen och berättat.
c.Varit en vakande hund över henne och sprungit där i ett
d.Inte brytt dig är ju inte mina bekymmer och slutat umgås för det känns obehagligt

Whats the plan fore today ?

Har inte så mycket planer för idag ville till Ikea när jag vaknade men sen gick musten ur mig.Känner mig trött och tom i huvudet idag.Skall bara ta det lugnt kanske hyra en bra filmrulle eller nåt? Men har planerat in att jag skall till Ullared på tisdag med familjen så skall bli skoj.Där brukar man alltid hitta nåt roligt=) superbra att hitta barnkläder där.Kommer sätta in bilder därifrån och även mina inköp=) Ha en bra söndag
Vad tycker ni om denna tröja?


Vilket väder

Idag har jag varit nere i Åhus haft några kunder och suttit och solat i mellan varven.Vilket väder man blir verkligen på så bra humör.Fått mina bromsar bytta idag på bilen av min underbara sambo=) var helt nerslitna såg metallen =)Jag klippte gräset igår blev fin fint .Skall sitta i trädgården ikväll och dricka röttvin och bara njuta av livet.Fått tre spa sålda sen vi fick hem dom  så känns  verkligen roligt.Sitter med nya beställningar nu och missa inte att följa bloggen för snart kommer det fler saker.
Marcell lagar ungersk mat!!Kolla namnet på korven=)Stark som attan.




Bli fri från ditt medberoende

Ett ämne som berör många fler än man tror.En intressant faktabok om  medberoende och om hur du ser på dig i tolvstegsprogrammet kanske har du medlidande och missbruk runt dig som får all din kreaktivtet att stanna upp.
Nyttig läsning
Här under kan ni klicka på länken som tar er direkt dit.


Fredag !!!

Trött idag skall vila en stund.Sen skall jag ut snart och springa en runda i det sköna vädret.Killarna skall ha bil träff här idag=) Så Leon kommer garanterat vara med dom=) Måste lägga upp en bild från vårt fadder barn i Kina.Svårt att tyda kinesiska bara =).Hon är så söt den lilla flickan.Får inte glömma bort att vi har även en söt flicka från Indien.Som vi hjälper med pengar varje månad.Ha en bra dag!

RSS 2.0