Byggt ett nyhetsblad till STROPP =)Klicka på bilder för att komma till sidan!


Lördag=) Målningen nästan färdig=)

Idag skall jag ta det ganska lugnt trött efter veckans målning och projekt.Tog lite nya bilder på nyinkomna kläder igår.Tänkte dela med mig av målnings bilderna och ett nyinkommet klädesplagg.På måndag skall köket fortsättas och monteras så hoppas på att vi bli färdiga till fredag nästa vecka.Ha en bra dag!


Nyinkommen topp!


Målningen fortsätter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sitter och dricker en kopp kaffe sen bär det iväg till husprojektet igen.Sitter nu och planerar hur allt skall gå ihopa.Vill så jävla gärna se pink i köpenhamn sen 7 november.Måste ha barnvakt och måste komma en bit på vägen i huset om detta skall kunna gå.För har bara stugan till den 10nov och den 10 november fyller min älskling 3år.Så är verkligen ett fullspäckat schema=( Men får jobba på lite idag!Ha en bra dag!
Nybeställda örhänge!



Målat första lagret imorgon andra strykningen

Hej hemma och trött blir inte någon klädnad på dockan idag.Men kom fler kläder idag igen så måste ta tag i det imorgon kväll efter målningen.Får hoppas på att Marcell inte jobbar lika länge imorgon så han kan ha leon hela kvällen.Nu skall jag lägga mig framför tvn och kolla tecknat=) trevlig kväll!


Godmorgon!Vidare renovering!

Nu bär det snart av ut till huset igen.Idag blir det målning och kökslådor som skall monteras. Sen kommer det nya kläder till posten i eftermiddag.Får se om jag orkar klä upp dockan och lägga in bilder till senare.Igår fick vi skrapa ner borden efter dränkt in den i vatten.Så den ej syns under målningen.Sen sattes det ihopa ett hörnskåp och några lådor.Sen blev det mc donkan och godisfabriken=)


Dessa tennisbollar var så fräcka tyckte jag=)


Nytt till shopen=)

Hej alla godingar.Idag har vi haft en slappe dag förutom att vi har varit och fixade ett spa vi sålt som läckte.Som tur var det bara packningen som skulle spännas åt och skit som fastnat mellan så inget behövde bytas i övrigt.Dessa läckra skinnjackor kommer finnas i shopen www.stropp.se i mitten av nästa månad=)Blir en runda med hundarna nu sen sängen. Natti natti


Lite bilder från pågående köks renovering=)

Hej här kommer lite bilder från vår renovering som jag lovade.Skall krypa i säng nu är jätte trött.


Godmorgon letat smycke askar nu på morra

Idag skall vi åka och börja montera köks stommar och måla väggar i huset.Först en runda med hundarna sen bär det av.Kommer uppdatera bilder senare på bloggen därifrån så ni kan hänga med och se hur långt vi kommit.
Suttit och letat smycke boxar till mina smycken nu på morgonen och herregud vad mycket söt det finns. Här skall ni se lite bilder!

  

 


Hello=)

Ikväll har vi inte gjort så mycket. Bakat lite trolldeg och varit och handlat lite mat.Fått lite beställningar på stropp.se ikväll och det  gjorde mig väldigt glad. Leon sitter nu och kollar impy wonderland en tecknad ödla. Imorgon blir det att åka ut till huset och montera ihop lite köksskåp och ta lite foto=) natti natti

Halsband och trolldeg!!!

Ligger i sängen fortfarande och skall snart upp och ta en kaffe och en runda med hundarna.Vilket tråkigt väder det är här nere i söder=( Regn och rusk usch vill ha sol och värme.Men får se vad dagen bjuder på.Lovat Leon att göra trolldeg så skall leta upp nåt recept på nätet. Här har ni en underbar låt med en underbar text ;)
Ha en bra dag!



Och sen måste jag visa er ett söt smyce som inkommer nästa månad i webbshopen www.stropp.se


Bränt maj bål idag och dom nya kläderna är snart här=)

Godkväll=) Precis kommit ner till stugan efter allt jobb i huset.Vi har eldat upp allt utrivit matrial i eftermiddags och plockat undan runt huset. Värdens byggkaos där ute. Och finns massa kvar att göra där innan det blir i bra skick=( Klinern är fädig lagt men vi kan inte gå på det förren söndag. Så nu skall vi samla krafter och bara ta det lugnt. Blivit lite besök på hemsidan efter fokis inlägg =)Och för er som tycker om kläderna kommer det snart nya varor.Tyvärr har det tagit längre tid än väntat för paketet fastnade i tullen och för fakturan saknades från leverantören.
Dessa artiklar.



Vad jag blir glad=)

Nu har en av mina favvo bloggar länkat till min shop. Söta lilla foki hon har verkligen ett stort hjärta=) Blev så glad när jag såg detta. Hon är ju årets bloggare ;) och det förtjänar verkligen denna tjejen.


Tänkte dela med mig av köksritningen

Hej tänkte bara dela med mig av köket vi köpt in.Ritade upp det i ett köks planerings program på datan innan vi for och köpte in det.Och så ser det ut i detta.Luckorna är vita men ser gråa ut på ena sidan på denna bild tyvärr.Också grått golv och vit kakel på väggarna men syns inte såbra heller på bilden.Kommer live bilder snart;)
Natti natti


Godmorgon=)

Godmorgon idag blir det en lugn dag haha ja vad man nu kan kalla lugnt. Skall iväg och inhandla grejer till mina byggarbetarna som dom behöver imorgon=) Gips skivor och elkopplingar.Sen måla golvet med primer så det är färdigt för att fortsätta imorgon.Så kanske köket börjar monteras på tis onsdag.Skall bli jätte spännande.Igår var vi hos mina föräldrar för min pappa fyllde år så vi åt och drack gott. Sen i fredags var jag på fest hos min kusin.Så är ganska trött men skall ta en kopp kaffe och en dusch så rättar det nog till sig.Skulle kommit nya varor till www.stropp.se i veckan men dom skrivit fel postnummer så ligger på en annan post utlämnngs central.
Bland annat denna väska=)




Spana hemkomna!

Idag anlände containeren och allt var bara bra.Jättenöjd med spana  dom fyllde verkligen mina förväntningar.Alla tillbehör var med och allt var rätt.Och är jätte tacksam för all hjälp med avlastningen det hade jag aldrig klarat själv. Nu blir det fotografering och annons byggande.Packade upp ett i affären som skall stå som utställning.


Kök inhandlat och nagel design av mig =)

Hej hinner inte sitta vid datan så mycket nu har haft fullt upp med renoverings planering och pappers arbete.Ligger framför tvn nu och har precis haft min revisor här.Skall samla krafter till imorgon då containern med spana kommer .Äntligen efter förseningar och skit.Vi var på Ikea igår och köpte hem köksinredning blev ädel vit.Uppdaterar bilder från renoverings projektet senare.Har inte varit i huset på några dagar nu.Ha en bra kväll



Min nya nagel design;)Vad tycker ni?




Mer renovering!!!

Gips på golv och avlopp är dragit.Blir värme slinga på golvet idag och flytt spackling.Sen klinker på måndag då det måste torka ordentligt innan man lägger plattorna.Sitter i stugan i Åhus nu och skall snart bege mig till affären för att räkna varor.Blir reklam i en stor blogg nästa vecka=) vilken det är avslöjar jag först då det kommer ligga ute=)



Rivit väggen i köket!

Suck vilken dag! Fullt upp med det nya köket tillbaka till stugan nu och precis satt mig framför datan helt slut.Imorgon skall vi köpa värme slinga till klinkersen och montera detta.Bild på väggen vi rivit.Idag har vi även dragit ut köksinredningen och golvet.Och gips har börjat läggas på golvet.




Pust vilken dag!!!!

Idag har jag rensat i köket och garderober.Fan vad grejer och skit man har. Allt måste tömmas så fullt med flyttlådor överallt.Sen blev det lite slag med hammaren i väggen =) skall ju rivas haha.Skickat lite kläder och lagt ut prylar på blocket.Blir en likadan dag imorgon förutom att jag skall köra till banken också.Mycket som händer nu.Så dags att sova kudden nu.Natti natti

Leon på dagis i sin nya adidas dräkt=)


RSS 2.0