Happy new year!!!

Idag blir det bara hemma kväll för vår del skulle igentligen till Köpenhamn med vi hoppar det eftersom Malta resan nu inte ligger så långt bort och Marcell skall jobba på fredag igen. Det blir att vi äter gott här hemma och sen kanske kör vi in till stan vid tolv om Leon är vaken så han kan se raketerna. Suttit uppe och chattat med kina hela natten ganska trött nu. Inget firande där inte jobbar hela tiden tycker jag =) Skall snart åka och handla in maten till ikväll tror vi skall göra någon god soppa med grönsaker och vitlök med stekta morötter, vi har inte ätit kött här hemma på nästan en månad nu bara på julafton lite, då vi har börjat tycka det är äckligt. Sen vi fick hem våra två hönor har vi ingen lust att laga kyckling. Fast vi har i frysen äcklas av det .Får se hur det går men vi skall äta så lite kött som möjligt här hemma  .Beror kanske på att båda här är riktiga djurvänner och när man tänker på djuret blir det inte gott längre. Marcell jobbar och ser dom stackars djuren också ,då vill man inte äta det när man kommer hem inte . Över till företaget lite fick en bild på ett av mina beställda spa inatt och tycker det är jättefint =). Och lampan som skall monteras i botten har nu anlänt till fabriken =)  spännande=) tror dom kommer bli jättefina med vatten i ,då ljuset kommer att fördela sig över hela karet .Ser att jag har runt 25 unika besökare om dagen så hade varit roligt med lite kommentarer.
Ni får alla ha en riktigt trevlig nyår!!!!


Ätit thai idag och fått nya tvålar =)

Ätit thai idag och marcell beställde en riktigt stark, fick dricka en hel liter dricka till nästan =) men det var gott.  Har varit i affären idag och skickat iväg ett hörn badkar och lite annat smått. Suttit och fixat med hemsidan lite massa artiklar att hålla reda på . Fått in nya tvålar i dofterna Mango, Eukalyptus, ros och hugo boss. Luktar jätte gott =) beställningen på spa baden kommer inte förren om en och en halv månad och har bara ett kvar . Men tror det kommer gå trögt nu efter jul alla har julhandlat och spenderat mycket pengar.
 


Jultomten på besök=)

Leon var så spänd på att jultomten snart skulle komma och just när han kollade ut kommer tomten med en  lysande lykta inifrån skogen=) Leon var helt förstelnad sen blev han glad.Han var så artig mot jultomten =) han trodde verkligen på honom. Han fick en massa julklappar hade hela bilen full på vägen hem. Bara till Leon nästan bilar och kläder traktorer mm

.

Julafton!!!!!!!

Nu är det julafton och jag skall gå och lägga Leon ett slag så han är pigg till senare när tomten kommer. Har precis beställt kläder från usa  en Edhardy tröja och en smet ett par true religion jeans var super snyggt.  Edhardy tröjan skall jag ge Marcell i julklapp =) Nu väntar jag bara på att Leon skall somna så vi kan gå ut och städa ur bilen. Skall hämta Marcells mamma halv fyra sen skall vi få in alla julklappar också. Kalle och Palle har precis varit förbi på en kaffe och hälsat oss en GodJul.


 

 

GOD JUL ALLA

Idag har vi haft storstädning sorterat ut tre hela säckar med skit som vi inte använder, för det kommer ju nya grejer imorgon som säkert kommer fylla upp en del. Igår fyllde mamma 50 år och vi var och åt middag på Rose garden det var jätte gott och trevligt =) Hon fick en resa till Ungern av oss flyg från sturup och tredagars hotell och såklart  fick pappa också följa med =)  Imorgon skall vi fira jul i stugan i yngsjö och Jerry skall vara tomte. Vi är klara med alla julklappar nu och har precis ätit sprödbakad torsk och potatismos och rivna morötter.

Julfest

Hej var ett tag sedan jag var inne här och skrev . Haft så mycket att göra marcell jobbat från tis till torsdag sen fick han ryggskott i fredags så då kunde inte ta sig upp från sängen, men som tur var var han på benen igår igen så vi kunde åka på kalas hos min syster. Det var trevligt alla var där hampus syster och kille  och deras två pojkar och hans föräldrar och sen dom vanliga från min familj. Leon är så glad för petras pojkar så dom underhåller honom ganska bra =) Vi stannade lite längre än dom äldre och  drack lite vin och hade allmänt trevligt blev lite snack om malta resan också .Som nu börjar närma sig.Skall bli så skönt att komma iväg lite nu när man haft så mycket att fixa med  på företaget. Tänkte sätta in lite bilder från Leons julfest också har lagt in dom i min dator nu =) Dom var så söta när dom gick ut i med sitt lilla luciatåg.Dom bjöd på lussebullar och glögg och alla föräldrar var där. I rosa mössa är Freja. När Leon fick syn på pappa och kameran ville han inte stå kvar i lucia tåget längre =)


 

 



Helsingborgs djursjukhus hela natten =(

Usch har knappt sovit något inatt var hemma kl fyra. En av valparna kunde inte andas och efter lång behandling fick dom den stabil igen men efter en halvtimme ingen dog  han innanför min tröja =(  Vetrinären trodde det var något fel på hans hjärta eller lungor men brydde mig inte om att låta han bli obdukserad .Hemskt! han var  så söt ! Kostade 7300 inatt helt sjukt vad dom kan ta betalt. Vår  vuxne hane har vi lämnat på foder till en jättebra familj men känns tomt utan honom nu, så vet inte om vi gjort rätt mina andra hundar verkar ledsna här hemma. Får se hur det blir skall åka och hälsa på där i veckan. Nu är det snart jul och jag har inte handlat en enda paket får ta tag i det i vecka. Tänkte fixa lite presenter från min butik också. Marcells mamma och bror skall fira med oss i år. Kommer bli jätte trevligt . Leon pratar hela tiden om tomte och paketer =)  Så nån får ju klä ut sig denna julen=)  Har precis levererat ett spa till hallsberg och hoppas på att dom kommer bli nöjda när det anländer. Skall ta en solning ikväll och köpa nån god mat från thai vagnen helt slut. Som tur var jobbade inte Marcell idag så han tog hand om Leon i morse och körde honom till dagis. Men han skall jobba hela veckan från och med imorgon varit nu och lastat in två stora högtrycks tvättar i sin bil som han köpt loss för ett bra pris.
Skickade precis en bild på dom hela bilen är nerlastad =) jätte många munstycken och slangar på flera hundra meter=)
Så nu behöver han inte hyra utan har sina egna grejer. Lönar sig eftersom han fått in många stora jobb. All reklam är bra reklam även den dåliga ett sant ordspråk inom media. För folk blir alltid nyfikna och börjar snacka. Efter insändaren i tidningen har många som anlitat honom ringt och frågat om hur saker och ting ligger till och så har Marcell berättat hela sanningen och så har det gett  honom nya jobb =) Kristianstadbladet fick också upp ögonen för min firma så kanske inom kort skall dom göra ett repotage om mitt  nystartade företag vilket är super bra för mig!


Ny kontakt

Fått tag i en ny kontakt i Kina som tillverkar spa i pärlemo vit som inne i en snäcka dom är riktigt snygga. Skall höras av på måndag igen då jag skall välja vilken lampa dom skall tillverkas med . Tycker själv att vit eller blå lampa hade varit jättefint! Men dom skall mejla fler alternativ senare ikväll=) Utanpå skall vara finsk furu och kuddarna i mörkgrått. Har även bundit en kontakt i Danmark där jag skall bli återförsäljare till en spa vårds serie som jag skall erbjuda mina kunder. Många detaljer att hålla reda på om man skall sköta sitt spa på rätt sätt. Mina silkes lampor från bali har blivit en stor succe över nätet och jag tycker själv dom är jättemysiga helst när man kombinerar dom i olika färger.



 

Ny bostad

Vi har våra funderingar på att flytta till ett större hus där man kan ha plats till ett större rum till leon samt ett data rum och lite mer utrymme. Vi har blivit förtjusta i ett hus i fjälking  så skall gå och kolla med banken hur dom resonerar. Har ju ingen inkomstdeklaration att visa upp eftersom det är nystartat men har ju sålt en del sen företaget drogs igång så man kan ju hoppas det kommer att funka. Vi har beställt en ny container från kina nu som är här om ca 2 mån . En av  dom beställda varorna är  badkar med lejontassar i guld och silver jätteläckra med stående gammaldags blandare. Dessa tror jag kommer bli en hit =)


Lite av varje!


Sätter i en ny låt med pink =)
Idag skall vi på julskyltning i Åhus.Leon han bara pratar om jultomten =) så skall bli roligt idag med  honom.
Väntar nu på att Marcell skall komma hem från träningen. Så vi kan äta frukost tillsammans.
Igår jobbade Marcell med högtryckstvättning i ett kyckligstall och bonden hade frågat om han ville ha två färska kyckligar. Och han svarade ja men han fick dom levade i en påse och nu kan han inte döda dom så nu tycker han vi skall behålla dom och bygga en bur till dom och  är jätte lycklig för att han har räddat två kyckligar =)
Skall skriva ut lite reklamblad nu, som jag skall lägga i Åhus. För mina beställda är ej färdig tryckta är nog färdiga till början av veckan. Tryckeriet hade mycket att göra nu inför jul. Företaget börjar rulla på bra och funderar nu på att beställa  en container till men just nu är dollaren sky hög så det blir nästan 30% dyrare att köpa i varorna så vet inte om man skall vänta. Men tror inte den går ner på ett bra tag =(

Ny hundgård skall byggas

Köpt en ny dator idag min gamla gick inte att ladda lägre =( helt paj där man satte in sladden.  Trött idag så jädra tråkigt väder ute . Palle var nere i affären idag och han hade köpt en hund =) en helt under bar liten rottis valp!  Sen körde Marcell och palle  ner till helsingborg  ,dom skall köpa en hundgård till våra hundar. Vi har hittat en hundgård på blocket på 100kvm. Så nu skall den gamla rivas och den nya upp. Kommer att vara en jätte gård för dom. Vi skall också köpa två nya hundkojor med inbyggd värme så dom inte kan frysa om man har dom ute några timmar. Detta kommer dom att älska. På företagsfronten ser allt bra ut har bästält in lite nya silkeslampor i många olika färger ,tycker dom är jättefina.Tänkte sätta såna i en del av taket inne i butiken som dekoration. Så nu hoppas  jag på att få dom till slutet av veckan. På lördag skall det vara julunderhållnig på Lions så hoppas det kommer att dra mycket  folk

RSS 2.0