Skyltarna är färdiga!

Hej idag har jag varit och bes vaccinerat alla valparna och alla var friska :) varit i affären från 16-19 men skall nog ändra öppettiderna för marcell jobbar så skiftande tider så är svårt med leon på dagiset. Tänkte tis-fre 12-16 och lördag 10-15 sön 14-17 kanske bättre att ha öppet lite på helgen istället för då är ju folk lediga . Ochså är mina skyltar  färdiga så skall hämta dom på måndag beställt vägvisare i gult och rött dom ser nästan ut som en vägskylt så kommer nog synas bra är tryckta på båda sidorna också vilket dom inte är som är uppsatta nu. Imorgon skall vi på hallowen fest det skall bli jätte roligt men vet inte vad man skall klä ut sig till?Mycket att göra

Så idag var det färdigt nu kan man handla med kort på min hemsida. Är också färdig med min katalog det blev sammanlagt åtta sidor tänkte visa er här framsidan på den :). Så imorgon skall jag iväg och vaccinera mina små valpar. Först lämna Leon på dagis sen köra till vinslöv med valparna. Marcell jobbar långa dagar nu så får hämta Leon igen sen  så han följer med mig till Åhus och öppnar. Var en kille från radion och skall kanske köra reklam i november december på lugna favoriter vet inte ännu säkert men skulle nog vara en bra grej.


Pink


Katalog

Har varit idag och kollat priser på hur mycket en katalog på sex sidor skulle kosta att trycka upp. Tänkte jag skulle dela ut en sådan nu till jul. Sitter och arbetar med hur den skall se ut klippa och klistra tar lång tid att bygga upp. Satt två timmar igår med den , måste ju vara helt rätt innan man lämnar in den till tryckeriet . Också beställt fler skyltar idag!

Trött och bakis idag efter en trevlig lördagskväll!

Var ute igår och träffade många kända ansikten och det var jätte trevligt vi satt och åt och drack på tasty hade jätte god mat där.
Sen var vi på valvet harrys och grand. Skall fortsätta dagen med lite mat och film och bara slappa.

Fredagskväll=)

Idag ligger vi och tittar på idol och skall göra nåt gott att äta leon är som en virvelvind här =)och vi är så trötta! Idag har marcell jobbat hela dagen  och jag varit i affären haft lite kunder och fixat med att ställa det snyggt i hyllorna .Sen kom två  tjejer när jag kom hem och dom köpte Prins.Skall hämta honom på onsdag.Imorgon blir det utgång för vår del så tar det lugnt ikväll. Skall ha öppet imorgon klockan  nio till ett också. Marcell glad idag fått ett stort jobb i varberg 10 dagars jobb med en betalning på 50000 inte helt fel. Är så glad att jag insett att  visa människor är inte äns är värda att  lägga energi på . Ser på allt annorlunda nu kanske för att jag har marcell hos mig nu som vill mig det bästa och verklige också vill det. Inte förren man kommer på avstånd kan man se hur sanningen egentligen är bland människor i mitt förflutna hemskt igentligen. Det ser man när allt börjar gå bra för en. Vill bara sätta käppar i hjulen för en ,och till och med försöka med lögner och falskspel när dom inte själva lyckas blåsas . sjukt!
Har lagt in dom nya varorna i webbshopen nu och kommer snart kunna ta kortbetalning via hemsidan
Här kommer lite bilder inifrån butiken tagna idag!

www.badochhalsaahus.se

Papper papper papper

Revisoren var hos mig igår och visade upp mina siffror han redovisat till skattemyndigheten.Min egna kontant insatts utöver banklånen  var på 42000 hade räknat med mer sen april månad men det var det inte. Därmed förklarar det moms summan som jag skall få tillbaka trodde den skulle bli något högre men men.Mycket med papper att hålla reda på!så nu får man lämna månad för månad så blir det nog lättare att räkna på i framtiden.Nu skall jag sova! Godnatt

Fullt upp idag!

Hej idag har jag haft fullt upp marcell jobbat hela dagen i karlskrona och var inte hemma förren sent så jag fick stänga tidigare för att hämta Leon på dagis.När jag vaknade i morse hade alla valparna rymt så det var kaos här=) Fick städa överallt  innan jag lämnade Leon på dagis.Sen har jag gjort fler skyltar och satt in en ny hylla och packat upp dom nya grejerna som kommit i eftermiddags  två vänner har hjälp mig och pyssla och knåpa med det=) dom nya varorna  kom en dag för tidigt ,kommer att lägga upp dom på hemsidan imorgon kväll om jag hinner.

Nya grejer

Idag hoppas jag på försäljning varit några stycken i går och kollat på spaet och en på bastu. Fick reda på att min beställning kommit nu och  grejerna kommer med posten på fredag .Har beställt stora mineral lampor på 6kg rökelser buddaljus som luktar vanilj och lite annat smått och gott =) Skall bli spännande! Folk verkar tycka om mitt sortiment så hoppas på att mycket  av presentartiklarna säljs till jul.

Helt dött idag

Helt dött idag i affären och Marcell sjuk  tråkigt. När jag stänger här skall jag cykla ut med reklam skall låna min mormors cykel =) träning samtidigt. Camilla skall hjälpa mig med reklamen så det kommer ut snabbare! Blir ju mörkt tidigt nu så är skit men men. Cyklar kanske vilse :) skall dela ut 200 st i vattentornsområdet och hoppas på att det ger nån respons. Måste hela tiden påminna att man finns jobbigt  i början .

Tracy Chapman


Skägg och lockars frisyr =) kristianstaddagarna

Haft sån energi idag sorterat igenom så mycket och hittat en massa grejer som jag inte visste fanns :) har hittat många läckra kläder så nu skall jag ta tag i mig själv .Måste gå ner i vikt fyra kilo som skall väck så jag får på mig dom. Gottat mig lite för mycket nu. Sen skall jag se om jag hittar någon snygg frisyr för det var länge sen jag klippte mig  kanske dra till med lite färgning också. Imorgon skall jag cykla ut reklam i Åhus så det är ju en bra början på träning .Får se hur mycket man hinner dela ut.  Hoppas  på kunder imorgon !


Telefonsamtal

Vad jag blev överraskad över vem som var i telefonen en vän som jag inte pratat med på nästan sju år hade letat upp mitt nr så jag blev helt ställd i telefonen suttit nu i nästan en timme och snackat en massa .Så roligt =)
Skall dricka lite vin idag och spela poker. Får bli utgång till nästa helg istället! Marcell är och handlar nåt gott nu som vi skall käka. När det gäller företaget så går det trögt nu har inte varit så mycket denna helgen.Skall dela ut lappar i Åhus på måndag och se om det ger någon effekt verkar vara dåliga tider överallt. Dollaren gått upp mycket så den svenska kronan har blivit svag så folk kanske väntar på att det skall rätta till sig och är försiktiga med  att handla nu.
Fick inte mycket moms tillbaka 21000 hade hoppats på mer men men.

Födelsedag idag!

Idag fyller världens bästa pappa år =)
Vi skall äta kalkon middag idag hela gänget och fira.
mums mums och  glass och jordgubbar  till efterrätt så man skall väl gå upp lite till i vikt. Leon har börjat gå på potta nu han sa mamma kissa potta från en dag till en annan och imorse vaknade han och sa kissa potta så vi tog ner honom på pottan och då kissade han så duktig. När det gäller företaget så har jag inte fått mina siffror än från revisoren men hoppas telefonen ringer snart nyfiken . Har fixat rosa present kort idag och kopplat in en skrivare i affären så nu kan man bara skriva ut direkt här nere jättebra. Skrivit ut kartor också som jag skall dela ut här nere i Åhus med lite information. Och varit och satt upp en lapp på grillen i Åhus många som rör sig där på lunchen. Många byggjobbare som kanske bygger om och skulle behöva ett läckert badkar och då finns det ju nära till hands.

Nyvakna!!!

Presentkort

Idag gick allt jätte bra =) nöjd. Kom inte ner till affären förren vid 15.30 men efter det hade jag inte några kunder hoppas på en bättre dag imorgon .Skall göra lite presentkort  inför jul tänkte jag. Skall göra det i affären imorgon för då skall vi installera en skrivare så man kan skriva ut direkt där nere.

Bröllop

AH vad jag är trött idag skall öppna senare idag eftersom vi skall till advokat idag och prata lite . Jag tror allt fixar sig för juridiskt sett väger vårt tyngst. Sen över till lite roligare grejer vi skall antagligen åka till colombia på bröllop i början på nästa år en av marcells bästa kompisar skall gifta sig så han skall var best man =) På företags fronten rullar det på revisoren skall nog vara färdig med mina papper idag  så jag kan få en inblick i hur mina siffror ligger . Skall  ha tillbaka moms som jag legat ute med sen april mån så spännande och se vad man kommer få tillbaka.

Lägger in en bild på en av våra valpar Prins så söt  =)

TinaTurner


Storstädning

Idag har vi haft storstädning håller på att sortera allt . Leons rum är värst helt fullt av grejer från han var bebis så idag har vi sorterat en massa så han kan få plats med alla sina nya grejer. Också sorterat igenom gardrober och massa annat helt slut nu. Så skönt att krypa ner i en renbäddad säng nu med sin dator =) och Leon bredvid som äter äpple i fullt rask. Pratar om mormor  bastu palle kör bilen  morfar bil =) rolig skit tjatar samma hela tiden som ett eko......
Och imorgon ny dag i affären.Hoppas på kunder så roligt då .


Lördag kväll

Hej idag är jag så trött men jätte nöjd har haft mycket besökare i butiken och det har varit super roligt. Hoppas att allt kommer flyta på nu. Börjar  kännas bra  kommit  långt på vägen. Håller tummarna nu på att ryktet sprider sig om var vi finns och vad vi har att erbjuda. Kollar på filmen 300 och dricker lite vin och känner mig så lycklig.

Torsdag kväll

Idag har jag haft två kunder men mest kända ansikten som varit på besök blir lika överraskad varje gång. Hann inte till Ekohallen idag så får bli imorgon för måste ha allt färdigt till lördag. Då skall det bli ett evenemang liten bit från min lokal så då vill man att det skall synas så bra som möjligt. Skall sätta ut trottoar pratare och ballonger  så det ser riktigt nytt och intressant ut . Så det skall bli spännande =)

Torsdag

Igår blev det klart att hela gänget  skall till malta 21jan och bo på lyxhotell i 11 dagar. Skall bli jätte trevligt att komma iväg =) hyrt bil också så vi kan upptäcka öns nostalgi och sevärdigheter.  Leon han älskar att flyga.  Kommer bli helt överväldigad nu när han är lite äldre. Sist vi flög satt vi vid fönsteret och han ville inte släppa sikten från det.
När det gäller affären öppnar jag idag 12 och skall försöka hinna till ekohallen innan för att kolla på någon stor urna för att plantera i utanför entren.Får hoppas på fler kunder idag!


Till minne av Marcus ThörnströmMin vän alltid älskad alltid saknad
6 år  har nu gått.

Räv


Mitt i natten!

Hej sitter i affären och skriver nu har inga kunder verkar heldött idag =( är så trött vaknade inatt av att en räv stod och skällde på min trädgård. Som tur var så hade jag alla småhundar inne. Rävarna kommer ständigt på besök och ser om dom kan få tag i nåt att äta och mina katter har försvunnit en efter en. Samma tidpukkt  förra året blev jag av med en av mina chihuahuor men räven lämnar inga spår listiga och obehagliga jägare. Men mina djur har ej blivit återfunna inte ens jägarna kunde hitta spår efter dom.

Idol 2008Här har ni min favorit tycker han är ett riktigt orginal.
På företags fronten är det inte så mycket som hänt idag har jag haft fyra kunder. Imorgon skall jag träffa min revisor  och gå igenom alla papper har en hel pärm sen registreringen så skall bli kul och se vad vi kommer fram till.
Kommer med vidare info imorgon är så trött ikväll.

Affären

Så vad det första dag som jag hade öppet 12.00- 18.00 och det kom tre kunder hade hoppats på fler men kanske droppar in fler under  veckan. Sålde lite varje fall av små prylarna och en skulle återkomma med mått för hon fastnade för det runda badkaret så hoppas det kommer att passa  =) .Reklambladen verkar gett lite resultat varje fall. Måste få in pengar nu för att kunna betala av på lånet jag köpt varor för och hyra samt reklam. Fick inget lån själv på själva affärsiden utan släktingar har vågat ställa upp och tro på min ide så nu hoppas jag på det bästa och bara fortsätter att kämpa vidare på mitt mål. Inte lätt att få lån om man inte är rik innan eller har bra inkomst att visa upp nästan helt omöjligt även om man vill förverkliga nåt.  Jag gav inte upp för all kritik och ointresserade människor utan jag kämpade vidare på min ide. Jag fortsatte att jobba för att hitta en utlandskontakt vilket lett till en väldigt bra vänskap och nu kan jag pusta ut känns jätte bra och jag tackar dig Kathy för allt. Finns så många bluffare att möta på vägen.

Min underbara


Så var helgen över

Så var helgen över och imorgon börjar en ny dag i affären det skall bli roligt att se nu om helgens utskick kommer ge resultat. Dom har delats ut lördag och söndag av direktreklam. Jag är färdig med hemsidan  nu och lagt in det mesta från butiken  och väntar bara på att kunna starta kortbetalning från hemsidan. Sitter och kollar olika lösenavtals lösningar nu och det skiljer ganska mycket i pris på dom olika. Har haft en bra start sålt ett badkar en stående kran en badrumsmöbel och två av dom läckra glaskranarna och lite färsktvål. Men nu hoppas jag på att fler skall hitta till mig och att mina produkter kan glädja både företag och privatpersoner. Håller på nu och letar efter nån bra belysning till mina skyltar vill ha lite färg på dom så det syns bra från vägen.

Kolla video så berörd av den !


Counting crows

Lyssna helt underbar!

Papper papper och åter papper

Håller på att sortera inför bokföringen helt sanslöst med papper sen registreringen i april. köpt in en massa grejer och all ombyggnad. Nu har jag sorterat alla kvitton efter månad och imorgon skall jag sätta dom i datum ordning. Också satt upp en skylt på byggnaden idag så nu ser man verkligen var vi finns. Och så kom conny med utskicket och visade hur det såg ut  färdig tryckt. Kommer att delas ut reklamblad till 15000 hushåll i helgen så nu är det bara att vänta och hoppas  på att det kommer ge resultat. Tänkte  tipsa om en underbar tvål också till er läsare!


 


Jordgubb
www.badochhalsaahus.se

Trött idag!


Ordnat med wasakredit finansiering till mina kunder idag. Det kom en trevlig säljare  till affären idag och visade mig hur allt funkar vilka olika alternativ man kan välja. Så tänkte erbjuda mina kunder att jag betalar finansieringen och dom får allt räntefritt det ända dom behöver stå för är en uppläggnings avgift och 29kr per utskickad avi per månad bra om man vill unna sig nåt extra och inte har råd med allt på en gång. Och sen tänkte jag använda mig av köp nu betala om tre månader också en bra grej om man väntar på nån inkomst. Mycket att tänka på nu i början. När jag kommit hem har jag gjort köttbullar och potatis gott i gott gott Leon förälskad i köttbullar säger mamma bullar haha. Här var  två tjejer från helsingborg som tittade på valparna ikväll så får se om dom köper skulle höra av sig och lämna besked imorgon. Sen kollat idol och väntar nu på att se vem som åker ut. Så trött idag.............

Valparna=)

Här är alla sju valparna.

Leon och Pirat

Tänkte lägga in en bild på min älskling.  Och vår hund piraten en riktig galen liten hund tuffare än en pitbull men tyvärr fattar hon ju inte sin storlek=)

RSS 2.0