Idag har jag lärt mig kassan!

Fått min kassa idag och fillat på hur den fungerar massa knappar att lära men det visade sig inte vara så svårt som jag trott.Varit i Åhus två gånger idag först i lokalen.Sen hämta Leon på dagis hem och ge valparna mat. Dom är så underbart söta nu i denna storlek så skulle dom förbli. Väntade på att marcell skulle komma hem från malmö för att vi sen skulle ner till Åhus igen .Eftersom vi blivit bjudna till min mormor och morfar  där har vi ätit husmans kost mums mormor trycker i en så man är helt proppmätt när man går därifrån=) vi kollade på idol där och jag måste säga. Jag tycker han 16åringen är hel skön och lars från lund vilka klippor riktiga stjärnor. Kommit hem nu och skall kolla vidare på utslagningen hoppas inte någon av dom åker ut nu bara.
 

Så var det måndag!

Idag börjar dagen med att lämna Leon på dagis och åka med hunden till vetrinären. Min äldsta hund har inte mått så bra inatt. Så skall ta lite prover på henne. Jobbigt när dom kommer upp i åren för vertinär är inte det billigaste och oftare och oftare blir det.Men får hoppas att det inte är nåt allvarligt. Sen skall jag öppna affären i Åhus kl 12.00 .När jag stänger skall jag fixa så jag kan i ordning en kassa till affären. skall lämna alla varogrupper så dom kan programeras in. Jag skall också plantera lite utanför affären så det ser trevligt ut  får se vad jag hittar för kruka. vill helst ha en vit med gröna växter. Skyltar skall också sättas upp idag men det lämnar jag över till Marcell och hans bror så det blir säkert jätte bra =). Måste ju göra mycket reklam nu och verkligen synas är ju mycket avgörande nu att folk verkligen hittar dit.

Bilder inifrån butiken!Webbadress

www.badochhalsaahus.se


Mina älsklingar

Min familj består av mina två älsklingar marcell och leon!

Och alla våra djur vi har sex hundar och en katt.
Plus 7 valpar för tillfället här så det  är fullt upp.

Välkommen!

Idag är det söndag och vilodag för min del efter allt slit denna vecka. Har öppnat en ny butik i Åhus som heter bad och hälsa Åhus. Det var  premiär igår. Jag har jobbat med upbyggnaden tilsammans med släkt och vänner sen februari månad och äntligen är det färdigt  =) men nu börjar det på allvar så nu får man verkligen hoppas att det kommer fungera nere i åhus och att folk gillar mina produkter

              


RSS 2.0