Full fart hela dagen!

Idag har det blivit mycket gjort varit på banken isen i Åhus sen hemma och haft besök ikväll.Nu är jag helt slut men hel nöjd med denna dag.Ordnade sig på banken så nu skall här läggas klinkers och nytt kök ja skall fixa hela huset i ny stil=)Väggar skall rivas och ny kamin skall sättas in så nu är det vekligen mycket på gång ja som vanligt här hemma då;)  Så himla glad idag.Också att en stor bloggorska skall göra reklam för mig=)När det gäller kläderna.Så guda snällt.
Gamel morfar med två ungar fulla av fan=)


Kolla dessa designer

Hej idag är jag hängig inte riktigt på gång men ändå varit och solat handlat och kollat kakel pussssttt.Nu ligger jag igen tror jag fått svininflunsan suck.Får inte bli liggande för har fullt upp denna vecka.Containeren kommer bland annat sen skall jag till banken och ikea så viktiga grejer pågång.Tänkte visa er lite roliga designer på naglar=) haha




 


God kväll

Idag har vi tömt grejer och städat mina föräldrars lägenhet då denna skall hyras ut från tisdag.Helt slut nu men känns som jag håller på att bli sjuk också=( har frossa i hela kroppen så har nu krypit under täcket.Blir bara lite tv sen somnar jag nog.Var på ikea igår och kollade lite olika kök vet inte vad man skall ha var så mycket att välja mellan så svårt att bestämma sig.


Klippning och shopping idag

Blev lite shopping idag köpte lite mat nya vinglas kaffe och socker burkar sen varit och ätit thaimat.Sen har jag fixat visitkort till www.stropp.se =)
Och så blev det en hemmaklippning hos en tjej inte så nöjd men skall försöka fixa lite med färg imorgon.Eller blir det att sätta i extensions.Hade så himla slitet hår blivit det av all blondering så antingen det eller klippa mer
=( Tycker inte om kort hår men vad skall man göra=(

Så här blev visitkorten


Skall gå och sova nu helt slut

Blev för mycket kaffe idag så har knappt kunnat gå och sova men nu är jag helt slut i planeten=) Varit hos mäklare idag och han var färdig med utvärderingen på huset så imorgon blir det att bestämma med min bankmannen.Skicka lite i Åhus och ta en solning.Har blivit blåbärspaj ikväll med grädde och det var verkligen muma.Natti natti                               
                       Ett sånt här badrum skulle jag vilja ha=) så avslappnat och läckert


Mätt och belåten efter matmässa idag

Idag har vi varit på mat mässa smakat på olika saker och ätit lunch där.Var kyckling i citronmarinad med kokta grönsaker och sallad.Jätte frächt och gott=) Min mormor och morfar står där varje år och säljer trägrejer han är finsnickare och detta passar honom perfekt då han säljer skärbrädor smörknivar och vinkaggar mm.Trevligt att dom engagerar sig så mycket trots deras höga ålder.Kanon insatts tycker jag då det är mycket att packa och greja med.Väl ikväll blir det bara tv.Skall ner en runda till Åhus imorgon och skicka lite grejer sola och kanske ta en kaffe med en god vän.Godnatt !

Leon vid middagsbordet på dagis=)


Godkväll!

Hej på er idag har jag varit och handlat på öb=) och hittade där ett sängöverkast och en stor förvarings box till Leon.Därefter blev det konsum som ligger bredvid öb för att handla mat.Köpte en massa mat och har nu torsk  potatis och morötter i ungnen.Sen efter maten blir det en promenad med hundarna.Har lagt upp alla artiklar nu men inte nöjd med alla bilder då jag tycker vissa blev mörkare än andra.Men vad skall man göra har ju ingen studio.Skall försöka ta om några bilder imorgon. www.stropp.se  


Mer kläder!

Godkväll=) Ligger i sängen efter ännu en fullspäckad dag.Hämtat mer kläder på posten och klätt dockan skall lägga upp fler bilder ikväll.Sen varit hos en vän och ätit middag.Nu är jag helt slut så blir inte mer att tillägga idag=)
En ny topp=) Tycker den är jätteläcker!


God kväll alla nära och kära=)

Hej! idag har kortbetalningen kommit igång på hemsidan och nya byxor har kommit =) Är så glad för alla som hjälper mig få ut min sida=) Älskar er!!!! Själv sitter jag och gör ingenting nu ikväll.Vilken tråkig kväll egentligen hahaha.Ja -men så är det ibland bara att äta upp! Ett nytt paket ligger på posten som jag skall hämta imorgon med klockor har lagt upp dom på hemsidan nu.Tycker dom är jätteläckra så skall nog klippa en sån själv=) Skall över till min granne imorgon och fixa nagler på henne.Skoj skoj.Annars har jag inte gjort så mycket idag varit på lång runda med hundarna och sen varit och ätit mat hos min mormor och morfar.Mormor blev förtjust i jeansen så tog ett par och skulle testa;)Leon har sprungit och lekt på gräsmatten hela dagen helt toppad när han är hos gamlemormor och morfar=)
                                                                         Inkommande topp


Kortbetalningen är fixad=)

Hej idag har jag haft grejer att göra hela dagen.Började med att jag skulle besöka en mäklare som tyvärr var på bankärrende.Sen fick jag fixa med kortbetalningen till www.stropp.se sen har det kommit nya grejer idag till Stropp.Sedan har vi varit nere hos mamma i stugan så varit full rulle.Marcell bytt tändstift på bilen och Leon varit ute och kört elbil. Nu färdig för att krypa under täcket.Ha en bra kväll!

Länkar ni vidare till stropp i er blogg bjuder jag på ett par rosörhänge.Det enda ni behöver göra är att länka sätta in bilden nedan.Och maila [email protected] namn adress och bloggadress.





Örhängena finns i rött,rosa,svart,vit,gult välj själv färg!!!


Ösregn och solning i rutan

Morgonen börjar med ösregn ute mysigt att ligga och lyssna när det smattrar mot fönsteren när man ligger under  täcket.Idag blir det in till stan en runda och ta en solning.Aldrig fel;) Haft problem med att min data inte kan hitta serveren till stropp.se vet inte varför för andra jag pratat med får upp sidan. Kanske nåt virus? Får kolla detta så inget händer med mina andra filer. Söndag och slappe dag idag så blir en filmrulle ikväll?
Hittade en fin bild=)


Tjolahopp ja då ligger hemsidan ute=)

Då var den ute på nätet=) Inkommer fler kläder i slutet av veckan=)Ni som vill länka i er blogg är välkomna att göra detta.Tilldelar en hemlig bonus  till er!!!Använd då denna bild!
www.stropp.se


Lördag!!!!!!!!!

Hej =) här har man precis vaknat.Var så mätt och trött igår efter proppat i mig kinamat=) Nu skall jag ta en städ ride här hemma och sen hoppa ner i ett varmbad.Sen blir det lite dricka ikväll så man kan dränka sina sorger lite;) Hemsidan är släppt nu men ni kan ej hitta den på nätet än kunde ta upp till 48 tim.Blir lite prylar att kolla nu i veckan skall renovera klart huset här så måste räkna på allt.Måla och infodra fönster och lite av varje så allt blir kompett . En kompis beställt biljetter till Flickan som lekte med elden =) Bara längtar till att få gå och se denna. Tyckte att del 1 Män som hatar kvinnor var nåt enormt bra. Önskar er en trevlig lördag

 


Ja vad är det för dag idag jo fredag=)

Skall ner och koka en tallrik havregröt och städa lite sen sätta mig och försöka bli färdig med hemsidan.Måste lägga in frakt och storlekar.Mycket projekt=)Tror det blir färdigt nu till helgen.Men kortbetalningen är inte färdig så får gå via paypal sålänge.Sen kommer nog nagekkunds besök senare också=)


Hej på er

Idag har jag varit en runda på stan mött upp en vän och tagit en lunch sen blev det en chaite på nostalgi =) Var jätte trevligt att snacka av sig lite inte träffats på ett tag. Efter stan har jag bara suttit hemma. Jag och Leon slumrade en stund och vaknade igen vid sextiden.Sen har det blivit potatismos och köttfärs till middag=) blev sen middag idag.Lyssnat på Takidas nya skiva som släpptes i dagarna=) Imorgon blir det mer foto på modedockan =)Här kommer lite från igår.




Peruk inhandlat idag=)

Hej idag har jag hunnit med ganska mycket vaknade och tog imot en paket med kläder som jag sen gått igenom sen blev det frukost.Väl efter frukost kom posten och mina beställda franska tippar var med=) Så byggt naglar på mig själv idag.Sen bar det av till stan och där jag inhandlades en peruk till min mode docka=)Och sen bar det av en rund till Åhus till mormor och morfar på kaffe.Väl nu är jag helt slut och skall krypa ner under täcket.Godnatt!

Buddha som håller i en solcells lampa nytt!


Så blev det avslöjat=)

Hej alla bakfulla nissar.Idag är det söndag och jag har fixat och donat här hemma.Snart påväg till affären för att handla mat.Tänkte först åka för att inhandla en snygg bikini men har ändrat mig=).Rea nu på bikini och skulle verkligen behöva en ny.Avslöjar nu mitt hemliga projekt som är att jag snart kommer starta en klädesbutik på webben.Jobbat med detta ett tag nu och kommer släppa den innan sista augusti.Bad och hälsa kommer rulla på som vanligt men där säljs en mer sällanköps vara och det är långa leverans tider så tänkte ängna mig åt detta också =).Roligt att förmedla kläder som man själv tycker om  ;).Alla kläder kommer beställas från USA och kommer vara lite flashiga.

Ett av linnena som anlänt.


Hej nu är jag tillbaka on the road again=)

Hej =) Nu är jag tillbaka.Haft fullt upp att göra bland annat lärt mig bygga naglar =) Jätte skoj tycker jag förutom att man nästan blir yr av doften.Jobbar med akryl som är ett två kompinents lim i grund och botten. Men valde detta då jag tycker det håller mycket bättre när jag själv gått och byggt.Ok kanske olika men men så blev det.En dålig egenskap  med det är just att det luktar väldigt stark.Sen har jag arbetat mycket på mitt nya projekt som jag snart kommer avslöja.Ni kanske annar vad det är när jag kan ge en ledtråd att min modedocka kommit idag=) Ikväll blir det ett glas vin och tv men tror jag somnar tidigt varit uppe tidigt och haft besök.Sen har jag och Leon varit i Åhus en runda och monterat ihopa min docka=)haft Leon med mig hela dagen då jag ej lämnat honom på dagis för att han var febrig i onsdags.

Lite olika bild 1 Naturella bild 2 Chockrosa tippar bild 3 Franska med blått glitter nagellack.



RSS 2.0