Fin fin fotölj ;)

Hej alla glada idag har jag satt in massa bebis artiklar på blocket =) Får se om det ger någon respons.Har ej plats för det här hemma Leons rum är helt fullt.Jag var i tyringe på förmedlings centarl i veckan och fastnade för en fotölj där =) Måste visa er den.Tyckte den var riktigt charmig=) Hade inte varit dumt att ha framför brasan!




Flytt och sånt=)

Idag börjar morgonen med städning.Har haft fullt upp dessa dagar så har ej varit inne och uppdaterat.Skall flytta till ny lokal nu 1 mars.Så håller på att packa ner varor i affären.Allt varor och så organiserat.Får tillträde nu snart till den nya lokalen och skall vara ute från min den 1mars från denna.Är bra med flytt för.Nu blir allt iordning igen avdammat och genom räknat.Fick precis syn på ca 20 rådjur som springer över åkern=) Så fina dom är vissa väntar och stannar upp för att vänta in sina grupp medlemar så ingen kommer bort.Skoj att se=)Verkar vara rädda och stressade på det öppna fältet.Springer i led och väntar in varandra.Ha en bra dag!
Håller även på att skriva ihopa något till bluff fodervärden som vi olyckligtvis lämnade vår hund till.Tyvärr är vår hund spårlöst försvunnen.Men allt runt omkring försvinnandet är väldigt underligt.Har haft kontakt med grannar i området för ett tag sen och fått reda på att där varit många olika hundar i perioder?Jack heter hunden och försvann från skummeslövsstrand nyårs natten förra året.Ha en bra dag!


Godmorgon!

Igår uppdaterade jag inte här inne hade bebis besök =) Sen kom en vännina förbi på kvällen.Bebis besöket återkommer ikväll =) Han är så söt den lilla rabaten;) Skall snart åka och handla något gott. Tänkte att jag och Leon skall ta vagnen till Willys idag.Behöver komma ut i luften lite =)Längtar tills det kommer sol och värme. Ha en bra dag!


Skall köra snart=P

Idag skall jag hälsa på en gammal god vän. Hon har precis köpt hus och tycker det jätte roligt så skall bli mycket spännande;) Men först skall jag in till stan en runda och handla .En annan vän fått en liten baby så får se vad  man kan hitta för söt=) Nu blir det snart flytt för företaget dock bara 100m men större lokal och skyltfönster=) Tänkte mig nåt sånt här i fönsteret gräs och lite färg.Inte just denna bild men något liknade.Skall börja på måndag packa ner grejor och räkna. Stort projekt.Men skoj.


Guld!

Hade tänkt ta in lite guld plagg till stropp vet ej om det blir väskor eller bara leggings.Får se vad som passar ihop.Blir två hempartyn nu i slutet som jag ser fram imot.


Semlor idag=)

Hej idag har det inte blivit mycket gjort här hemma. Precis fixat disken och skall snart iväg och inhandla lite mat.Tänkte fixa semlor idag=) gott gott i gott gott. Blir så trött på detta väder vill ha sol och värme.Har betalat en massa räkningar idag =( finns fan inget tråkigare.Sen kom en ny räkning idag 2400 för att skicka ett badkar.Precis ringt och gnällt på Dhl då dessa brukar ligga på 1100-1400 beroende på ort.Men nu var det flakmeter och skit blev lack i telefonen.Får väl betala denna också jävla bedragare =( alltid skiljer det pris på samma vara och än man vägt det skall dom påpeka att det väger mer tror dom har många fakturer som blir betalda som ej stämmer.Kanske får börja köra ut varor själv blir kanske billigare så.Nu nya tag behöver en semla och komma ut från huset=)Kommer in senae igen


6 tränings knep hemma!

Gör så här!

Armhävning

Gör susen för överkroppen. Det går även bra att göra den på knäna om man tycker att det blir för tufft att göra den på fötterna i början. Övningen tar på hela överkroppen med fokus på bröstmuskulaturen. Gör minst 10 stycken.

 

Klassiska crunches

Se till att ländryggen är kvar i golvet. Lägg händerna bakom huvudet och dra dig snett framåt uppåt. Inte högre än att det tar ett naturligt stopp. Gör 3 x 15 eller gärna fler.

Ryggträning

Ligg på mage och håll en liten boll eller något annat litet i ena handen. Lyft ryggen en liten bit tills det tar stopp. Tänk dig att du ritar en rund ring med bollen genom att först flytta bollen från ena till andra handen framför kroppen och sen samma sak bakom kroppen. Gör tio gånger på varje sida innan du byter håll.

Grodhopp

Börja i utgångsläge genom att stå på huk. Hoppa sedan upp som på bilden. Upprepa minst tio gånger. Den här övningen kan du använda som uppvärmning eller som en övning mitt i passet om du börjar tappa flåset. Du blir snabbt varm i hela kroppen.

 



 

Hopprep

Hoppa för hjärtat. Hopprep är inte bara för barnen. Det är supereffektivt och du får igång flåset på bara några sekunder. Använd det gärna som uppvärmning. Om du kommer ner i varv mitt i ditt pass kan du hoppa några minuter igen. Finns att köpa i alla sportbutiker för någon hundralapp. Utmana dig genom att hoppa med höga knän, hoppa dubbelhopp eller hoppa jämfota.

Benbrännare

Fäst ett gummiband eller en exetube runt benen strax ovanför anklarna. Gå ner så djupt du kan och gå sidleds genom att ta stora kliv åt sidan. Gå tio gånger åt höger och sen tio gånger åt vänster. Fortsätt så länge du orkar.


Frulle och en Chaite=)

Vad trött man känner sig idag undrar fan om jag håller på att bli sjuk =( Blir lite frukost och en uppiggande dusch sen får man se om man är på spåret igen=) Jag i nalletröjan haha lite blek kanske haha men så mjuk den är.
 


En hög räkningar i brevlådan idag=( 10cm hög=O inte skoj!!!!!!

Fan man blir lika glad varje gång räkningarna dyker upp i brevlådan =S Vill inte öppna all skit som skall betalas.Finns hål och lägga alla pengar i men det är väl redan uträknat det där=) Kanske skulle bott i en husvagn och suttit på cafe med sin laptop hela dagarna hade man sparat mycket pengar  både på bensin och hushåll hahaha  Ja så började min dag men men. Suttit och kollat efter smycke skrin till mig själv igår kväll och hittade några häftiga.Fanns i olika färger.

 

 

 


GODMORGON !!!!!!!

Sitter i sängen och har precis vaknat=) Skall snart gå upp och brygga mig en kopp kaffe sen ut en runda med hundarna skall plocka undan lite från igår här hemma.Får se om vi skall göra något projekt idag eller bara umgås=P .Som vanligt är Marcell alltid försvunnen på morgonen när jag vaknar ,då han nästan alltid sticker och tränar när han vaknar.Lite tvärtom när det gäller mig måste först komma igång haha Tänkte visa er bilder på naglar jag byggt.Inte byggt så många än men börjar lära mig nu;)


Hemparty och foto på dom nya naglarna!

Är hemma från hempartyt och kan inte sova efter allt kaffe drickande*=)Tänkte jag skulle visa er min nagel design häromdagen.Har armbandet från stropp också på mig på fotot.Imorgon bär det av till Åhus igen för att packa upp prylarna igen.Men allt gick bra och är nöjd.Lite svårt med storlekar och så bara men skall försöka blanda lite mer i framtiden. Natti natti


Idag har jag varit ute på shopping runda

Varit runt i lite olika affärer idag.Hittade en tröja på bikbok med taggtråd var tvungen att köpa den idag för tittade på den förra gången jag var där=) Sen har jag varit och köpt in fika till kvällens hemparty.Skall bli skoj.Skall snart köra och börja packa upp.Har även hittat en ny återförsäljare i Los Angeles som har super fina kläder. Vill bara att allt skall börja rulla för har så mycket som bubblar i huvudet.Mjau! Ha en bra fredag med mycket fredags mys;)Blir lite foto imorgon!


Hemma och knåpa idag

Idag blir det nya naglar.Skall först laga wokad kyckling och grönsaker med nudlar.Bara varit hemma. Vill inte gå ut så blir en mysdag i mysisdräkt.Skall dela med mig av receptet på citronpajen jag gjorde härom dagen.Fast gjorde den utan hallonmaräng.Blev lite surt så skall nog ha med maräng om man skall använda detta recept.

Citronpaj med hallonmaräng

1 paj Ingredienser

150 g kallt smör
4 dl vetemjöl
0,5 dl florsocker
1 st ägg, ekologiskt
0,5 msk kallt vatten

Lemoncurd

9 st citroner
4,5 dl strösocker
150 g smör
6 msk majsstärkelse
6 st ekologiska ägg
6 st ekologiska äggulor
  hallonmaräng
3 st ekologiska äggvitor
0,5 st citron, Saft av
3,5 dl socker, (strösocker)
200 g färska hallon
  hallon, Färska till garnering
  florsocker till garnering
  ägg till pensling

Tillagning

"Min variant på klassisk citronpaj toppar jag med hallonmaräng. Det syrliga från citronen gifter sig perfekt med den söta marängen. När du gör maräng, se till att det inte smiter med någon äggula med vitan ner i bunken. En äggula är nämligen fet, och med fett i smeten blir det ingen maräng."

Receptet kommer från boken "A piece of cake" (Natur & Kultur).

1 paj/12 bitar

Mördeg:

1 Nyp ihop tärnat kallt smör med vetemjöl och florsocker.
2 Tillsätt ägget och vatten och arbeta samman tills degen precis går ihop. Knåda inte. Tillsätt vatten vid behov.
3 Plasta degen och låt den vila i kylen i minst 30 minuter.

Lemoncurd:

1 Blanda rivet skal från nio citroner med saft från sex och koka upp med strösocker och smör.
2 Sila vätskan.
3 Blanda ut majsstärkelse med saften från de tre sista citronerna och rör ner i den varma vätskan.
4 Vispa samman äggen och rör ner dem i vätskan, ställ tillbaka på spisen och sjud under vispning tills krämen tjocknar.
5 Låt svalna.

Hallonmaräng:

1 Gör mördegen och lemon curden enligt recepten.
2 Sätt ugnen på 175 grader.
3 Kavla ut mördegen, fyll en pajform och frys.
4 Pensla bottnen på det frysta pajskalet med uppvispat ägg och täck kanten med folie så att den inte sjunker ned.
5 Nagga bottnen och förbaka pajskalet i cirka 10 minuter. Låt svalna.
6 Fyll skalet med lemon curd.
7 Höj ugnstemperaturen till 250 grader.
8 Vispa äggvita, citronsaft och 1 dl strösocker till maräng i en rostfri bunke.
9 Tillsätt ytterligare 1 dl strösocker.
10 Rör sönder hallonen med resterande strösocker och vänd ned i äggviteskummet i omgångar. Vispa till ett fast skum.
11 Spritsa eller bred marängen över pajen och grädda pajen gyllene i mitten av ugnen i cirka 5 minuter.
12 Garnera med färska hallon och pudra med florsocker.


Kafferep idag!

Idag har jag hunnit med två kafferep bara suttit och tjabbat och låtit käften gå härligt ibland =) Ett på vilan och ett i viby=) Imorgon blir det att ta en städdag här hemma.Sen blir det ett klädes party på fredag.Hoppas på att sälja en del för att har hittat sjukt fina grejer att köpa in till Stropp.Suttit och kollat Paradis hotell nu på tv6.se helt inne i det=)  Ha en bra kväll!


Hundar och kläder =)

Här är vår hund hon som inte vill gå ut =) Fryser !När hon kommer in sätter hon sig framför gas kaminen och njuter=)Sen ut som en sittande sovande hund.Pirat är en blandning mellan Prasky krysarik och papillon och är verkligen en ras för sig själv.Ett riktigt orginal haha.Nu blir det snart ett hemparty för min del bilen är fullpackad .Även packat ner en massa i affären idag inför flytten.Blir lokal byte 1mars.


Skor eller styltor vet i fan?

Detta är väl ändå att gå över gränsen=) Ja snyggt var det då inte haha


Skrivarproblem =)

Måste bara lägga in denna tyckte den var skitbra!Lägg märke på outfiten på filmen=)


Trött och grymt sugen på citronpaj med grädde=)

Idag har jag varit nere i lokalen och förberett för ett nytt hemparty.Kört ut listor och packat ner kläder.Leon varit första dagen på dagis idag sen jul och han tyckte inte om när jag skulle lämna honom.Men när jag skulle plocka upp honom ville han knappt hem=).Var blyg för han inte träffat dom på länge=(Här ser ni Leon nedan med sina bilar.Bilar bilar bilar helt besatt i alla sorters.Har verkligen koll på vad det är för bil ,färg och om någon skulle fattas i samlingen=)Själv känner jag mig lite hängig  så skall sova en stund och sen skall jag laga till en citronpaj.Köpte citroner på väg hem på macken=)
 


Att leva med någon med sjukligt kontroll behov.

Hur vet man när ett kontrollbehov inte är "normalt" utan extremt alternativt sjukligt?
Den som lever med en sådan person som har sjukligt kontroll behov,vet det.Kan inte undgå att lägga märke till det,även fast man kanske inte lägger märke till det i början.
Att inleda ett förhållande med en person med sjukligt kontroll behov är betydligt lättare, än att ta sig ur förhållandet. Har man dessutom barn ihop med personen kan det bli extremt jobbigt.
En person med sjukligt kontroll behov,kontrollerar allt och alla i sin omgivning,så länge han/hon har chans till att göra det. Har ni barn ihop,utnyttjar han/hon det med all säkerhet.
-Visa därför inga känslor.Uppfattar personen,att detta är känsligt. Att du inte gillar situationen,att du gråter,är upprörd,eller liknande,har personen direkt hittat ett medel att kontrollera dig på.
Mycket jobbigt,men stäng känslorna. Ha disciplin på dina tankar.
En person med sjukligt kontroll behov går hur långt som helst för egen vinnings skull.
exempelvis;"hon lämnade mig,nu ska hon få...""hon lyssnar inte på vad jag säger,så nu får hon skylla sig själv"
"om du inte gör som jag säger nu,så ska du allt få se vad som händer"
Hotelser har personen för länge sedan märkt att ger bra effekt,och utnyttjar därför det.
Personen tål ingen kritik och är känd för sina humörsvängningar.
Detta gör honom/henne mycket oberäknelig.Ena minuten kan han/hon utstråla ett oerhört lugn och vänlighet, för att i nästa minut förvandlas till ”ondskan”.
Detta ”vansinniga” beteende är minst sagt skrämmande för omgivningen.
De som haft den här typen av person i sin närhet beskriver det många gånger som att de hela tiden gick "på äggskal", med andra ord, de behövde hela tiden akta sig för vad de sa och gjorde.
Att han/hon verbalt förnedrar eller förlöjligar familjemedlemmar eller någon annan inför andra är också mycket vanligt, det tillhör deras livsstil så att säga. Han/hon måste göra ner andra för att uppnå känslan av att vara överlägsen och av att vara i kontroll.
När man inte lägre har ett förhållande med personen,och för att få chans att leva sitt eget liv krävs disciplin. Då menar jag inte kontrollfreakens regler och åsikter,utan disciplin på sina egna tankar.
Tänker du för mycket vad personen kommer att göra,säga,vad som eventuellt kommer att hända, då brister det.
Första tiden efter att förhållandet bryts,kan rentav vara livsfarligt.
Var beredd på att helvetet börjar. Personen tappar nämligen kontrollen då,men försöker upprätthålla kontrollen.
Han/Hon kan fortsätta kontrollen om du tillåter det.
-Säg Nej!Gå ej med på något,eller några förslag,regler,order,skriv ej på några avtal,papper m.m
-Klipp kontakten. Svara ej på sms. Ring inte.Skaffa nummervisare.Svara ej om personen ringer. Var oanträffbar.
Bästa är ingen kommunikation alls med personen.
Om du måste upprätthålla kontakten för att ni har barn ihop,eller p.g.a något annat,försök få personen att tro att du är nöjd med allt han/hon säger eller gör.
Antingen är du tyst [ingen kommunikation alls] ,eller håller med,är mitt råd.
Exempelvis:-"det är okay"-Det var ett bra förslag"-Jamen,vilken bra ide´
Personen tror då att han/hon bestämmer,och kontrollerar dig.
Du bor förstås inte med han/hon.
Du bor själv,och gör ändå slutligen som du själv vill,personen håller sig lugn,om han/hon tror sig få "bestämma".
MEN..ta alla hot på allvar! Kom ihåg, att du har med en oberäknelig person att göra.
Lita på magkänslan.
Hur det än slutar så blir det alltid den som har haft någon typ av nära relation med personen som får "stå för notan". Det kan handla om allt från att de förlorar sina tillgångar, sina barn, blir "smutskastade", blir förföljda,trackasserade,kränkta,misshandlade eller ännu värre.
Kontrollförlusten kan driva personen till vad som helst.
Varningstecken:
-Lyssna när han talar om dig i allmänhet, om hur du klär sig, hur han värderar dig, hur han värderar sina barn, kollegor etc. Så kan du lägga märke till hans attityd i allmänhet.
-Var särskilt vaksam om han gör dig ansvarig för sina känslor eller om du känner dig tvungen att stanna hemma från aktivitet, fest eller annat enbart p g a hans attityd. Då styr hans behov ditt beteende och du blir isolerad från andra.
-Mannen som får raserianfall,hotar,svär och kränker.Detta är våldshandlingar som är ägnade åt att skrämma.
-När isoleringen börjar kan man se ett mönster i mannens agerande t ex skjutsar han henne till och från jobbet. Hon får jobba, men helst på samma arbetsplats som honom,eller en arbetsplats han godkänner.Han låter henne inte gå på fester eller träffa arbets- klass kamrater utanför jobbet eller skolan,utan att han är med.Han förtalar släkt och vänner.Hon får inte umgås med vem hon vill eller när hon vill. Han ringer henne ofta för att kolla vad hon gör och vart hon är.
-Han styr själv deras gemensamma ekonomi, där hon måste be honom om pengar. Hon tappar kontakten med sina väninnor eftersom han inte vill att hon ska träffa dem. Han förbjuder henne sällan direkt, men genom att bli sur och känslokall visar han vad han tycker.
-Han ska bestämma i alla situationer. Även om det handlar om hennes liv,eller barnens liv.
Han beslutar vad de ska göra,och inte göra, och vad de ska prata om.Hon och barnen frågar honom om tillåtelse att få göra vissa saker.Det kan vara allt från ett kort ögonkast till mera ingripande saker.
Efter ett tag får hon inte tycka som hon vill och till slut omfattar hans kontroll allt vad hon tycker, tänker, och gör. Hennes livsutrymme krymper.
-Han ber aldrig om ursäkt eller säger förlåt för sitt arroganta beteende.Han skyller ifrån sig,och ser inte sina egna fel och brister.Ofta är det hennes fel för att han gjorde si eller så.Dvs i hans värld kommer det sannolikt alltid att vara svart eller vitt, kärlek eller hat, gråt och skratt, osv.
För dagbok: Anteckna varje gång personen slår dig,hotar dig,kränker dig eller dyl. Då har du något att gå tillbaka till och kan lättare komma ihåg vad som hänt/händer.
Kontrollbehovet bottnar i osäkerhet (omedveten)
Att utöva kontroll är också ett sätt att stävja oro och ångest, som egentligen kan bero på känslor av ilska och sorg. Man lägger energi på kontroll i stället för att ta tag i konflikter.
Ett uttalat kontrollbehov är bland det farligaste som finns.
Kontrollbehov kan dock ha olika slags dynamik, vilket ökar eller minskar risken.
Det kontrollbehov som ofta kan ses hos personer med hög grad av separationsångest och impulsivitet är kanske det mest farliga, dvs kontrollbehovet bottnar i en rädsla att bli lämnad.
Kognitiv beteendeterapi kan hjälpa.
Personen lär sig att inse, att den tid som kontrollerandet tar kan läggas på roligare saker,och att granska sina negativa tankar och känslor är en annan del i en sådan behandling.
För även om känslorna är starka är de sällan rationella.

Den som skadar någon psykiskt eller fysiskt är alltid själv ansvarig för sina handlingar!

Lite bilder från idag =) Kallt som attans var det !




Ett snabbt inlägg!Var kvoten från staten för liten?

Trodde det var djurvänner som jobbade på djurparker själv betalar man för att titta på djuen för man tycker det är harmoniskt och fint.Sen skjuter dom själva djuren utan att söva ner dom eller bry sig ett minsta skit.Fy fan kan man bara säga om detta.
www.aftonbladet.se/nyheter/article6404054.ab

Varm chokladmjölk och frossa

Godmorgon!Nu skall här fixas varm chokladmjölk och sen skall vi bege oss ut på isen=)Skall ta med alla hundarna så dom får rastas ordentligt idag.Mina små hundar kan inte vara ute mer än 10min i kylan=) Så får väl ta med kläder till dom hjälper lite.Man får hålla utkik efter varg nu om man har hundarna lösa.Har ju setts varg här i trakterna.Fina djur tror inte dom gör oss något=) Optimist haha ha en bra dag!
 


Drömmer om värme och sol!Med strykjärnet i högsta hugg!

Sitter här hemma framför gaskaminen och drömmer mig bort till sommar och sol=) Ser fram imot en resa till ungern nu i vår då vi tänkt köra ner genom polen sen vidare.Tycker det skall bli väldigt spännande.Men nu gäller det att spara pengar.Vill gärna ha några spa behandlingar på vägen ner haha Min sambo är från Ungeren kanske inte ett Ugerskt namn Marcell men så är det så nu vet ni det också.Vet inte om jag nämt det tidigare här i bloggen?Idag har jag strykit 5 maskiner tvätt och kollat på bortspolad.Min sambo har varit och is surfat idag.Det är  samma som att surfa på vatten fast man surfar på is.Ganska häftigt faktiskt.Skall hänga med och kolla imorgon.Nu lagar han mat så det blir snart kyckling gryta och färsk pasta.Blir inte så mycket av denna lördag trött och vill inte bege mig ut i kylan=P

som


Idag har jag varit flitig=P

Har snart tvättat färdigt allt här hemma nu skall jag bara sortera kläder vad skall man göra när man inte får plats med allt och inte vill kasta ? Hjärnsläpp eller rättare sagt besluts ångest jobbigt =( Finns ju jobbigare grejer då är detta bara en droppe i nilen=)Har suttit och funderat på om man skall köpa in fler väskor?Hittade två fräcka=) Vet ej om alla har samma smak.Vad tycker ni? Skall ju vara lite annorlunda till www.stropp.se .Sitter nu och väntar på en potatis gratäng som står i ugnen.Trevlig helg!

 


Strykit gardiner och varit på kaffe rep=)

Idag har jag och Leon varit på kafferep hos min mormor och morfar  Marcell har jobbat hela dagen.Vi har suttit framför brasan. Ätit och druckit gott.Riktigt mysigt när det är så kallt ute=)Kom in på ganska djupa diskutioner och kommer mer och mer in på att den videon som jag sett har vissa sanna ting.Ta er dessa 20 min och titta på denna inspiration och ni kommer  kanske att tänka på ett annurlunda sätt eller få er en tanke ställare. Ikväll har jag projekterat mig i att stryka och byta gardiner.Packat ner Julsaker och julgardiner.Sen har vi ätit köttbullar potatis och sås =P 
 


Shopping runda i lund =)

Hej uppe sent idag!Suttit och spelat en poker turnering på bet24 =) Innan idag har vi varit på nova köpcenter.Hittade några plagg till mig själv också. Idag kunde jag inte motstå=P Sen blev det mat på mc donkan.
Natti natti 


Ett par nya stövlar

En klänning och ett par jeans=)


Blev ingen shopping idag=P

Blir imorgon det bär av på en roadtrip istället.Har plockat här hemma idag och min sambo fick jobba längre än beräknat.Senare skall jag sätta mig och bygga naglar.Blev sugen på det efter att sett så många fräcka designer på youtube =) Håller även på att tvätta ett helt berg av tvätt idag men snart färdigt nu=P Sen blir det  film till nåt glas vin med mina hjärtan=) Har kopplat upp datan till tvn så kollar på online videos direkt verkligen superbra!Ha en bra kväll!


Godis i massor idag;)

Idag har jag varit runt och gjort många ärrende. Flygit och farit som det heter =) Hittade lite på rean idag men blev bara till Leon . Har ju kläder själv så behöver inget direkt.Men blir kanske något plagg i veckan.Skall åka till nova lund på onsdag och sen sväng vidare till Ikea. Ska köpa jacka till Marcell och sen kolla efter ny säng.Lade ju nytt golv i förra veckan i vårt tv rum. Här kommer lite bilder.Blev antik ek ser lite slitet ut och tyckte det blev en mycket varmare känsla med det nya golvet. Skall ta lite bilder från köket och tvrummet.Är snart färdiga lite små detaljer kvar.Men tar lite och lite.Ha en bra kväll och sussa gott!



Önskar alla ett gott nytt år!

Hoppas alla haft en fin nyår! Önskar alla ett nytt härligt år. Själva var vi bara hemma åt gott och tittade på film ;) Ville inte bege oss ut i kylan.Sen har vi nu dragit igång lite hemparty för Stropp.Ser fram imot fler denna månad.Var väldigt skoj! Idag har jag sorterat ut prylar i Leons rum lagat kyckling och bara varit hemma.Imorgon bär det nog av in till stan och lite rea fynd.Såg filmen flickan som lekte med elden igår och vill bara poängtera att har ni inte sett dessa filmer måste ni se dom.Rent ut sagt skit bra!Sen måste jag poängtera att jag tycker varg jakten är helt sjuk.Så många jägare är på hugget.Finns det inte bättre grejer att syssla med än att skjuta oskyldiga djur.Vilken hobby.Nej fy fan för lustjakt.Hoppas inte allt för många vargar lämnas skadade.


RSS 2.0