Längtar till sol och värme !Det börjar bli så himla kallt så man vill knappt gå ut. Jobbigt att rusta på sig en massa kläder innan man kan gå utanför dörren. Skulle helst vara i ett varmt land över vinter halvåret . Hoppas allt går bra för vårt mål är att kunna köpa en bostad utomlands som man kan komma till när det är kallt här i sverige så kan man kan hyra ut den resten av tiden till turister. Vi hade tänkt köpa något i thailand längre fram men det verkar vara lite oroligt där nu för tillfälligt så får hoppas allt blir lungt och tryggt där i framtiden .  Marcell har tagit kontakt med en man som han jobbade för innan. Han blev jätte glad att höra från marcell,och vill bara träffa marcell nu!  Många ställen som han jobbade för sa upp avtalen med honom när marcell slutade jobba som underlevrantör. För dom inte ville ha någon annan som gjorde jobben. Han är mång miljonär och äger fastigheter över hela sverige. Och nu skall dom träffas:) Om detta möte går hem så kan vi kanske få en jättebra försäljnings väg för mitt företag. Han hade varit inne på min webbshop och tittat och tyckt det var jätte fina grejer :)
Så nu får man hålla tummarna!!!!!

Bilder karlstad

 

Karlstad var en ritig hit =)


När vi satt och fikade i karlstad kom några från idol och uppträde bland annat lars =) tycker han är jättebra sådet blev en riktig överraskning!  Vi hade jätte trevligt i karlstad vilken fin stad och vilka trevliga människor jag träffat denna helg.
Vi åt gott  och drack och många på festen var så glada att vi kommit upp fast jag knappt kände dom =)

Karlstad

Idag har vi anlänt till karlstad! Satte mig framför datoren nu för Marcell och Thomas skall köpa öl och köra till lokalen.
Hyrt ett känt inneställe så kommer mycket folk från lite överallt. Vi fick  placera ut alla  hundarna till olika. jobbigt med så många .Och så har vi lämnat Leon till  sin mormor och morfar. Så nu skall vi festa hela helgen=) Här uppe är så kallt och dom pratar så roligt :). Jag fick ett skratt utbrott när vi käkade på Sibylla kunde inte hjälpa det låter verkligen helskumt. På företags fronten ser det ljust ut .Har sålt ett badkar en ångdusch och förmodligen ett spa idag! folk verkar gilla mina produkter så det är så roligt. Och färsk tvålen har gått som smör. Nu skall jag vila lite och ta en dusch så man är färdig för partaj till senare.
Vet att jag har ca 20 om dagen som besöker min blogg så nu får ni börja kommentera.
Har fixat wasakredit nu direkt via min butik !
Ha en bra helg!

Längtar till helgen =)

Skall bli så roligt att komma till karlstad till helgen kör redan på fredag morgon. Sen är det fest på lördag med mat och öppen bar ,så det är bara att beställa . Sen blir det att vi kör inom Ullared på måndag och fyndar lite kläder =) så det kommer att bli en riktigt trevlig tur.
Här är min älskling 9 mån =).

Silkeslampa


Denna lampa har blivit en bästsäljare!Tycker själv dom är jätte mysiga =)
Blir nog att vi åker upp till formex mässan i stockholm i februari fått biljetter nu!
Är en jättestor mässa med jättemånga företag samlade under ett tak.
Där kan man snappa upp jätte mycket inspiration
Måndag

AH har inte haft tid att skriva haft fullt upp i helgen!
Har sålt ganska många grejer över helgen som jag skall skicka iväg idag!
Marcell är ledig så han skall hjälpa mig fixa lite nere i affären idag . Skall flytta över lagret i vår lokal från grannens för han har kontrakt med en annan från den 1dec . Så vi får se hur vi skall möblera om där nere ?Ganska mycket varor som skall in i en lokal nu. Har även sålt tre valpar i helgen till, så nu är snart alla mina sötnosar borta. På fredag morgon skall vi köra till karlstad skall bli jätte roligt =) så vi skall vara borta hela helgen. Skall bli roligt att träffa gamla kompisar till honom =)Idag hade marcell möte med ett företag från stockholm dom skall hyra in hans tjänster. Företaget ringde upp honom förra veckan för han har jobbat där innan. Och nu skall han ha hand om deras tjänster  i skåne så detta är ett jättestort avtal.
Norge besök

Så har här varit folk och tittat från Norge idag på valparna körde ända från
oslo i morse och dom köpte den största i kullen!
Dom verkade vara  jätte bra människor så känns bra. Och så tog dom den största den som jag trodde skulle gå sist men ibland blir man chockad kollade inte på någon annan ens =). Imorgon skall man upp tidigt  jag hoppas det blir en bra dag imorgon i affären är  mycket folk på lördagarna.
Lämnade in allt på företaget nu det skulle vara inne 12 november och nu var det klart har satsat 350.000 allt som allt så dom pengarna kan jag plocka ut innan jag behöver börja skatta men har banklån som skall lösas in också på 300.000 så nu blir det tufft innan man får förtjänst tur man har en kille sidan om annars hade detta aldrig funkat. Fick en räkning från tullen på 47000 som jag betalat nu. Så lite på nöje!  vi fick en inbjudan till en dubbel 30års fest i Karlstad en av Marcells vänner fyller 30  så dom har bokat ett uteställe med bar och hela köret så skulle vara roligt att komma dit. Så nu får vi se hur vi skall ta oss upp dit långt  55mil att köra långt.Min underbara morfar!

Vill skriva och tacka min mormor och morfar som varit och hjälpt mig så mycket i affären. Men särskilt min morfar som jobbat och byggt 78 år gammal fast jag sett att det varit jobbigt ibland för honom. Han har till och med cyklat och delat ut reklam i Åhus och kämpat med detta helt otrolig människa. Mycket kärlek till er! mormor o morfar

Lite bilder från min Älsklings födelsedag!

   

För nån som du


Tvåltillverkning hemma =)

Har gjort min första färdiga tvål nu =) och den blev faktiskt riktigt bra! Har tagit den en månad för att mogna så nu var den färdig att tillreda. Blev en olive och mango tvål.
Blev min lördags sysselsättning =)


    

Nya grejer =)

www.badochhalsaahus.se

Fredag


Mycket att göra i helgen skall ha öppet imorgon till 15.00 sen måste jag hem och fixa till lite mat och städa och sånt min älskling fyller två på måndag så skall ha kalas här hemma. Sen blir det julmässan på söndag har ställt ut lite tvål och visitkort där. På kvällen skall vi till pappa för det är farsdag och fira han lite . Marcell jobbat hela veckan också långa dagar har  fått ett stort jobb i december också så kommer bli mycket att stå i nu känner mig trött och tycker man har knappt någon tid till sig själv men men . Får stå ut nu blir roligare tider till  våren då skall vi till malta två veckor skall bli skönt sen skall Marcell jag och Leon till New york antagligen .Han har fått kontakt med en gammal vän där som vi kan bo gratis hos skall ta det som en shopping resa Marcell alltid snackat länge om en jätte stor outlet han vill visa mig  =) och en massa andra grejer han vill besöka igen var ett tag sen han bodde där nu.

Lite lyx och lite skit =)

Nu har jag beställt lite nya grejer tänkte visa er detta praktiska bord. Också lagt in lite mer artiklar på min hemsida. Är trött nu har haft en jäkla kväll skulle laga till nässlor som jag skulle blanda ner i en nersmällt tvål men allt gick åt helvete brände nässlorna så det luktade skit i hela huset  =) så får ta nya tag imorgon =)Nu skall jag sova godnatt!

Måndag

Hej idag har jag varit i affären mellan 12-16 fast jag ändrat tiderna skall igentligen ha stängt måndagar. Skulle träffa min revisor och lämna kvittona för oktober så det kan bokföras. Samt kontoutdrag för allt ingående och utbetalt. Men kom folk än jag inte hade  öppet så det var tur att jag var där. Sen kom en kompis med kaffe och kakor =) fick en jätte stor orkide av henne aldrig sett så stor så den blev jätte fin framför disken. Marcell jobbat hela dagen och kom precis hem så nu skall vi snart äta thai mat som jag varit och hämtat mums. Jättefina grejer som skall komma  nästa vecka =) så imorgon skall jag sätta upp en vitrin hylla med dom lite dyrare grejerna så man kan få mer plats på hyllorna. Också hämta mina skyltar vilket jag inte hunnit idag varit och kört marcells bror för han skulle köpa reservdelar till sin bil.Ni får ha en trevlig kväll alla nu skall jag sluta.

Halloween fest

Fick gå själv på fest Marcell fick ryggskott så han var hemma med Leon =( men hade roligt ändå sjöng massa kareoke och var utklädd till en zombie =)
Inte så farligt bakis idag mest trött. Marcell lagat fin middag idag blev jätte gott !parnerade kycklinglår med en paprika gryta med cocosmjölk och ingefära och ris. När det gäller företags fronten har jag fått hem en jätte läcker smörtvål på 200g. Och en badbomb med kaffe kanel luktar helt underbart. Hittat en ny återförsäljare som jag kommer handla in grejer av nu till jul hade jätte mycket fint.

RSS 2.0