6 tränings knep hemma!

Gör så här!

Armhävning

Gör susen för överkroppen. Det går även bra att göra den på knäna om man tycker att det blir för tufft att göra den på fötterna i början. Övningen tar på hela överkroppen med fokus på bröstmuskulaturen. Gör minst 10 stycken.

 

Klassiska crunches

Se till att ländryggen är kvar i golvet. Lägg händerna bakom huvudet och dra dig snett framåt uppåt. Inte högre än att det tar ett naturligt stopp. Gör 3 x 15 eller gärna fler.

Ryggträning

Ligg på mage och håll en liten boll eller något annat litet i ena handen. Lyft ryggen en liten bit tills det tar stopp. Tänk dig att du ritar en rund ring med bollen genom att först flytta bollen från ena till andra handen framför kroppen och sen samma sak bakom kroppen. Gör tio gånger på varje sida innan du byter håll.

Grodhopp

Börja i utgångsläge genom att stå på huk. Hoppa sedan upp som på bilden. Upprepa minst tio gånger. Den här övningen kan du använda som uppvärmning eller som en övning mitt i passet om du börjar tappa flåset. Du blir snabbt varm i hela kroppen.

  

Hopprep

Hoppa för hjärtat. Hopprep är inte bara för barnen. Det är supereffektivt och du får igång flåset på bara några sekunder. Använd det gärna som uppvärmning. Om du kommer ner i varv mitt i ditt pass kan du hoppa några minuter igen. Finns att köpa i alla sportbutiker för någon hundralapp. Utmana dig genom att hoppa med höga knän, hoppa dubbelhopp eller hoppa jämfota.

Benbrännare

Fäst ett gummiband eller en exetube runt benen strax ovanför anklarna. Gå ner så djupt du kan och gå sidleds genom att ta stora kliv åt sidan. Gå tio gånger åt höger och sen tio gånger åt vänster. Fortsätt så länge du orkar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin Top Personligt bloggar Personligt Blogg listad på Bloggtoppen.se Företagsbloggar

Företagsstart