Idag har jag varit och fixat mina naglar.

Idag har jag fixat mina naglar sätter in bilder lite senare.Mässan närmar sig och vi har suttit med en massa översättningar idag.Tar en himla tid =(  Smyckena är färdiga nu och hoppas på att dom hinner komma till på fredag.Roligt med dom då jag själv valt designen=) innan dom börjades tillverkas.Skall sätta ut bilder på dom också senare om jag hinner.Kramar
En ny ljuslykta


Hej =)

Idag har vi haft fullt upp hela dagen har varit nere i åhus och fixat inför mässan .Sen har vi varit hemma hos min mormor och morfar .Marcell hjälpte dom att plocka bort en stor stubbe och det tog tid var ett jädra stort träd som hade stått där.Idag kom även värde handlingen för min leverans utan detta dokument kan man ej få ut containern.Så känns bra att ha den i handen nu.Leveransen kommer på fredag och det är samtidigt som mässan börjar ,så ganska typiskt men ändå roligt.Så det blir att vi får dela på oss.Börjar köra dit grejer nu på onsdag redan.
TÄVLINGEN är avslutat och det blev 13 deltagare denna gång.
Vinnaren som är dragen är Erika som har bloggen www.shopaholicans.blogg.se
Jag i ett nötskall =)



Sätter in en söt bild på mina älsklingar


Idag skall vi fixa med min överraskning=) Vet ni vad det var?En resa till Thailand för hela familjen=)
Så nu blir det av!!!!!!!!JIPPI

Tracy



Earth hour

En liten bild från en affär i varberg.Ganska häftiga faktiskt=) Ikväll 20.30 släcks många hushåll för att visa sitt engagemang för natur och klimat förändringar.


Hej!

Vad tycker ni om min nya design? fixade lite igår=) Idag har vi varit nere i Åhus och hållt öppet alla tre.Roligt nu när min älskling är hemma igen.Ikväll skall vi bara mysa. Göra nån god mat  och titta på någon bra film.

 Så här kommer affishen se ut till mässan

Inkommer med nåt bra tips till er senare;)

 

Ansikts rengörning

Här får du shyssta tips i 4 steg till en ren och fräsch hy lagom till den värmade vårsolen.

Steg 1

Börja med att koka upp vatten och häll det i en skål, håll sedan ansiktet över skålen med en handduk över i ca 5 min.
Ta sedan bort gamla hudceller med en finkornig ansiktspeelning. Massera in med cirkulerande rörelser och skölj bort med ljummet vatten.

Steg 2

Kläm ut orenheter, tex pormaskar. Använd gärna papper mellan fingrarna och huden för att minska risken att skada huden.

Steg 3

Fortsätt med en rengörande ansiktsmask. Tex en som innehåller lera och alger.
Leran löser upp talget och rengör på djupet. Den har även en peelande effekt pga sitt låga pH-värde.

Steg 4

Tvätta av ansiktsmasken med ljummet vatten och torka av. Massera sedan in en ansiktskräm. Gärna en som innehåller en starkare variant av AHA-syra, eftersom den ökar blodcirkulationen samtidigt som krämen verkar på djupet.

Upprepa detta en gång per vecka för att behålla en naturligt vacker hy.


Hej svejs

Idag skall jag plocka och städa upp  här hemma. Marcell kommer ikväll varit iväg på ett stort jobb . Ringde nu och talade om att han har en överaskning till oss=)  så nu är jag väldigt nyfiken=) Igår var jag ju och tittade på ett hus.Huset såg jättefint  ut på bilderna men när man väl var på plats var det inte alls i så bra skick.Så bara att fortsätta leta.Trivs bra här  jag bor så ingen panik, men behöver större plats med tiden.
                                                                            
Ljus som skall likna Marseille tvål! NYTT!


Fem av mina favoriter


Vill ge detta pris till fem av mina favorit bloggar.
Anna www.miranna.blogg.se
Malin www.carlssonkarlsson.blogg.se 
Mia www.miahmariah.blogg.se
Tessan www.misstessan82.blogg.se
Karin www.lightelegance.blogg.se


Hej planterings projekt och en död höna =(

Idag har jag varit och tagit en fika med en vän sen körde  vi  och kollat lite blommor på växt huset.Jag skall ha lite blommor som jag skall plantera  utanför huset i en stor kruka. Men köpte inget idag bara tittade. Börjar ju bli vår nu och ser alltid trevligt ut=) I morse när jag gick ut för att ge kycklingarna mat märkte jag att en av dom  var borta.Sen kollade jag in i boet och där låg den död.Den var i väldigt dåligt skick när den kom och har ej klarat sig tyvärr.Hemskt att se:(Vet inte hur jag skall ta den mår dåligt av att bara se den.Marcell får nog ta och fixa detta när han kommer hem.Skall åka och titta på ett hus 15.45 idag sitter nu och bara tar det lugnt och väntar på att tiden skall gå.Igår byggde jag en ny header till hemsidan www.badochhalsaahus.se
Tycker det är jätte roligt att sitta och pilla med olika bilder.Älskar faktiskt det=) Vill nån ha hjälp med nån bild försöker jag gärna fixa det till er! Skall senare ikväll ge några bloggar jag tycker om en utmärkelse här på bloggen!

Ha en bra dag.


Lyssna på denna text!


Posters

Idag har jag testat skriva ut posters på A3 men detta blev alldeles för smått.Skall ha affisherna till mässan så blir att jag får lämna in för att få det tryckt stort.Är svårt när man skall börja jobba med stora bilder blir lätt att det pixlar sig.Jag får försöka ta dem så stora som det går.Snart dax så måste lämna in matrialet innan fredag om det skall hinna tryckas till mässan.Sitter också och skall översätta handboken till spaet på svenska.Nu är allt skrivit på engelska då det ej är lag på att den behöver vara på svenska.Men tycker detta är mycket bättre för kunden så det ej blir några missförstånd.Har precis varit och ätit på Macdonalds och väntar nu på att en vän skall komma på en kopp te.Får ta en break innan jag fortsätter med detta projekt=)
Denna bild skall jag bland annat förstora.


Kommer lägga upp ett skönhetstips varje vecka här på bloggen.

Äggmasker
För torr hy använder du endast äggulan, medan hela ägget behövs i en mask för fet hy. Förutom avokado och ägg tillsätter du lite citronsaft, men för torr hy olivolja istället.
Variera med några matskedar honung, en halv banan eller mosade vindruvor. Honung verkar bakteriedödande, socker tar bort smuts, banan innehåller näringsämnen och vindruvor skyddar med sin syrlighet.

Vem gömmer sig i skåpet=) Leons nya inneställe=)



Godmorgon

Igår satt jag och fixade lite med min hemsida.Byggde en ny header.Vad tycker ni?

Detta var den gamla

Här kommer lite bilder på banana split skålarna jag också köpte in!



Med texterna banan.vanilj.jordgubb och choklad

Tracey chapman en av dem bästa artister jag vet =)


Bio

Igår var jag på bio och tittade på Män som hatar kvinnor.Det var nog den bästa filmen jag sett på länge.Helt beundrans värd.Så missa inte denna film.Nu skall jag åka och hämta min lilla Leon. Återkommer senare med lite bilder.Ha det bra så länge.

Precis kommit hem

Slängt i mig en tallrik spagetti och köttfärsås nu.Lagt mig med datan=) Skall ju iväg ikväll så har redan lämnat Leon.
Bio time.Över till företaget.Det var ganska många inne i affären idag.Men dom flesta bara tittar och går igen.Nyfikna=) Men det var en familj som var intresserad av ett spa så skickat  lite bilder nu till dom via mail.Får hoppas att dom nappar skulle vara jättebra.Tagit lite bilder från butiken idag =) Ni får ha en trevlig lördag!


Fin låt


Idag har det varit mycket

Har varit och hämtat grejerna jag beställt tidigare i veckan.Packat och packat hela dagen känns det som.Måste ju gå igenom allt så man inte fått nåt trasigt.Var faktiskt jättefint när det kom.Bara älskar ljusstakarna med tillhörande buddha huvud.Imorgon skall jag öppna tidigt 9.00 så ikväll blir det bara tv.Skall ta ett varmbad och bara slappa.Helt slut i handleder och axlar.Imorgon kväll skall jag iväg och titta på Män som hatar kvinnor på bio med några tjej kompisar så skall bli skoj.Någon som sett den?Så fall vilket betyg ger ni den?



Min frukost !


Idag testade jag nåt nytt blandade kiwi banan fullkorns flingor och vanilj yoghurt och det smakade väldigt gott.
Tänkte lämna detta som ett tips till mina läsare=) Efter frukost har jag varit nere och städat i butiken.Varit och lämnat papperna till min revisor för feb månad och sen var jag inne en runda på Rusta.Tyckte deras guldkuddar var så läckra. Köpte två kuddar förra veckan. Men tyvärr  funkade inte blixtlåsen som den skulle på den ena så var inne och byte den  idag.Sen har jag lagat spagetti och köttfärsås så nu har vi precis ätit. Blev slö och hamnade framför datan nu=)

Ny liten tävling hos mig!


För att medverka skall ni skriva vad ni tycker om mitt företag tex.Sortiment, ide eller liknande.
Sen skall ni länka till denna tävling på er blogg.Om ni ej har blogg skall ni skicka vidare information om denna tävling till 5 personer via mejl.Vinsten består av en Buddha aromlampa  medföljande olja i mandarin.Tre natur tvålar från Bali Cocos Papaya och Mango.Vinnaren dras den 30/3.Lycka till !!!

Detta värmde


Fick denna utmärkelse av www.miranna.blogg.se

Måste skriva en sak jag var med om idag!

Har suttit och försökt betala  en faktura några gånger till DHL men har inte kunnat betala den över nätet då det saknades ett ocr nummer.Jag ringde upp Dhl och blev placerad i kö.Efter ett tag blev jag kopplad till en kvinna och jag sa att jag hade en fråga angående en räkning.Hon bad mig om mitt kundnr och jag gav det till henne.Kvinnan blev tyst i telefonen och sen frågade hon mig är det detta nr och läste upp mitt kundnr för mig.Sen frågade hon mig om det var ett belopp på 2070kr och jag svarde ja.Då sa hon att hon just satt med denna räkning framför sig.Jag fick en rysning som gick igenom hela kroppen när hon sa detta.Sen sa kvinnan detta händer  cirka en på10 miljoner då vi behandlar många fakturer per dag så jag tycker du och jag skall gå och spela på något idag.Jag sa ok och var lite fundersam om vad som just inträffat.Tycker fortfarande det är väldigt märkligt=)

Dessa glass skålar

I
Inspiration i vita men köpte i färgen över. Även i banana split fat har tyvärr inga bilder på dessa nu.

Kick off idag =)

Idag har det varit fullt upp varit och fått all information om mässan idag. Var jätte trevligt vi blev bjudna på god mat och träffade många företag som skall medverka.Kommer att vara två konkurrenter på mässan som också har bad inriktning.Men tror ändå inte det påverkar så mycket då det är helt olika produkter och priser.Får se hur det går skall bli jätte spännande.Yllan hade även idag en utställing för grossister så var inne och kollade en runda fick ju gå in gratis med besöks kortet=) Och jag hittade häftiga glasskålar.Så var tvungen att beställa dessa=) Har kanske inte så mycket att göra med min inriktning men skall ju ha en undergrupp med blandat på min hemsida.Med lite prylar jag valt ut =)Börjar bygga upp min montor ons 1april och kommer ta fota som jag kan visa här på bloggen =) Fick precis veta via mejl att min container kommer att lägga till i helsingborgs hamn den 3 april.Alltid lite nervöst med sånt.
Leon på dagis idag!

Då var priserna skickade

Så idag har jag skickat iväg vinsterna i tävlingen och hoppas att ni som vann blir nöjda=) Leon och jag har precis käkat och jag skall nu klippa honom;) Får se hur det blir!Skall sätta in före och efter bilder senare.Imorgon blir det kick off för min del inför mässan=) Skall bli roligt .Så man kan börja planera sin montor.Fick en plats på 3*3meter .Är ganska stort men man kan ju inte få plats med allt.Ha det bra sålänge.Nu skall frisören börja =)=)=)
Tyg till mässan blir nr 4

Tävling Bullterrier salt och peppar



www.mammacarola.blogg.se/2009/march/tavling-1.html



Litet klipp som jag lagt upp på youtube.Vår älskling!


Då var dragningen färdig!!!

Här är bilderna från dragningen.31 deltagares lappar. Vid sidan om ser ni extra lotterna till dom 11 som länkade.Blandade ihopa dom i min keps=) Och Leon drog tre lappar.



Här är dom lyckliga vinnarna i tävlingen
1aPris. En valfri silkeslampa och en tvål. Moolin
2aPris En valfri tvål. Bella
3aPris En valfri tvål. Fröken Eko
Grattis till era vinster!

Tävlingen är avslutad

Tävlingen är avslutad.Det blev sammanlagt 31 tävlande och 11 som länkade vidare så sammanlagt kommer det ligga 42 lappar  i skålen i kväll.Min son kommer att dra vinnarna=) Lägger upp vinnarna efter klockan sex här på bloggen.
Alla deltagarna är upplagda under tävlingsdax så där kan ni kolla svaren.
Lycka till!

Kommentarer bland mina besökare!

Har fått veta att flera av mina besökare som kommenterat hos mig fått kommentarer från en anonym angående mitt företag.Jag vill på detta sätt passa på att be om ursäkt för detta.Kommentarerna kommer från en person som trakasserat mig en längre tid.Jag tycker hela situationen är så absurd och pinsam.Jag kommer vidta rättsliga åtgärder i detta nu.Avundsjuka som missbrukar internet på detta sätt borde bli avstängda.Min syn på detta varje fall.Fått in lite kommentarer med ip på inläggen av mina besökare och är väldigt tacksam för detta.Kommentera gärna.

Lite bilder hemifrån!




Sätter in lite bilder hemifrån alltid skoj att se=) Köpte ny matta till köket igår och nya guldkuddar till soffan.Och min sol=)Vad tycks?

Mina favvo skådisar

Två triologier som ni inte får missa.
Matt Damon är helt klart en av mina favoriter.Har ni inte sett denna samling rekomenderar jag den starkt.
 
Viggo Mortensson som spelar i sagan om ringen.Också en av favoriterna

Helt slut idag krypit ner i sängen nu!

Har fått mycket fixat idag=) Har varit vaken länge inatt och så vaknade Leon tidigt i morse.Marcell jobbar så är bara att stiga upp på direkten.Marcell brukar annars vara en morgon människa och har redan varit på gymmet när jag vaknar så han brukar ta hand om honom om jag suttit upe länge.Men det gick inte idag inte=) Lämnade  Leon på dagis sen efter det så körde jag ner till Åhus och skickade lite silkeslampor.Sen efter det var jag och storhandlade mat.Sen vidare till rusta.Köpt kopplings sladdar där till tre silkes lampor jag tagit hem.Skall sätta upp här hemma =) Funderat länge men nu tar jag slag i sak.Efter det bar det vidare till lantmännen för att köpa kyckling foder.Säljer dom  inte i vanliga djuraffärer så jag fick köra till vinslöv och handla.Sen efter det så var jag och köpte ett underlägg som man lägger under tvättmaskinen.Så man ser om det skulle börja läcka.Tänkte bäst att ha ett sånt om det skulle vara något.Sen hämtat leon och nu har precis min revisor kört hem han varit här och gått igenom bokföringen för jan.
Så nu är jag färdig för sängen!!!Godnatt=)

Detta måste ni göra och häpna vad ni ser för illusion!


Smycke

Inatt har jag beställt lite smycken=) Blev armband med glasstrutar och lolipops. Och halsband med lolipops.Kommer på posten om ca två veckor.Tyckte dom var så himla söta så var tvungen att beställa=) Det gick bra med bastun igår ,men så mycket grejer. Tog en evighet innan den var inne i lastbilen.Mormor och morfar var också och hjälpte mig.Så nu har jag bara en bastu kvar och kommer antagligen inte ta in fler. Bara på beställning  för dom tar så himla mycket plats.Blir mässan fått papper idagOch fick plats i A-hallen.Skall på kickoff på onsdag där man får information om allt. Bland annat hur man skall klä sin montor.Tycker detta skall bli skit kul=)

Halloj

Idag har jag varit på vårdcentralen med Leon.Han hade öroninflammation som vi misstänkte.Så varit iväg och köpt pencillin till honom nu.Marcell är i göteborg och träffar en gammal kompis idag, och jag och Leon skall snart  åka ner till Åhus.Sålt en bastu =) Skall åka ner och träffa en kille som kört från Kalmar vid femtiden. Fan hur skall vi kunna bära ut den? blir problem !Men men ordnar  nog sig brukar det mesta göra=) Fick en utmärkelse av min blogg idag av www.miranna.blogg.se  jätte trevligt tycker jag  =)
Lägger upp dem mest sålda färsktvålarna här!

Nytvättad bil och vårdcentralen

Idag har jag och Leon varit och tvättat bilen.Automat tvätt  och Leon var helt överlycklig.Helt tokig när det gäller bilar=) Sen har vi varit och handlat lite mat.Var också inom vårdcentralen med Leon då han har ont i öronen.Skall dit imorgon igen vid halv elva. Så skall dom kolla honom riktigt hade ingen läkar tid ledig idag.Han har haft problem med öronen sen han var liten ,och sist vi kollade hade han vätska i öronen men det var så lite så dom brydde sig inte om det .Men efter han varit förkyld kommer det nästan alltid tillbaka igen.Får se imorgon hur det går.Marcell fick hoppa in och jobba lite idag.Så just nu håller jag på att plocka lite här hemma.Skall snart slänga in en lasagne i ugnen.Har fortsatt och letat lite smycken=) hittade dessa också fina tycker jag.


Sängen och huvudvärk!

Hej!Har ej varit så aktiv idag vaknade med en jädra huvud bank.Drack rödvin igår och är genom förkyld. Marcell var iväg en runda innan och köpte mat.Så det enda vi gjort idag är att ha ätit kinamat=). För övrigt har vi bara legat i sängen och kollat på tv hela dan.Leon kom hem vid halv sju och då sov han.Så detta har varit en riktig vilodag. Hade jätte trevligt igår men kände mig ganska slö och inte riktigt i form.


Lördag och fest

Godmorgon! har vaknat med ont i halsen som fan. Skall gå ner och ta en kopp te och se om det blir bättre. Jag skulle egentligen haft öppet mellan 10-13 idag men hoppar det . Skall se om man kan blanda ihop en dunder kur så man blir frisk till ikväll. Skall testa med något av dom recepten jag lagt in här på bloggen tidigare.Nu kom Marcell hem han har varit och handlat frukost  så nu skall jag ner och käka lite .Skall lämna Leon  i eftermiddag till min mamma och pappa.Tänkte lägga in lite roliga smycken till jag hitttat.Kan kanske ta och köpa in några av sorterna och ta med och sälja på marknaderna som en kul grej.Kommentera gärna vad ni tycker.Skall stå på marknad och sälja mina färsktvålar och tillbehör i sommar.Tycker ni  jag satsa på något smycke också?Kanske godis och glass smycke tillsammans med badbomber och frukt tvål ser ju gott ut=) Badbomberna är ju choklad och muffins och så!
 

Snobben såld!

Idag sålde vi vår lilla valp som jag lagt in här tidigare på bloggen.Snobben kom til en pensionär som har all tid i världen för honom.Hon var  verkligen bra för honom.Han var som hennes lilla bebis på direkten=) Idag gör inte jag  så mycket ligger under täcket och känner mig sjuk ont i halsen och huvudet. Och känner mig allmänt trött.Kanske har  jag  lite feber också vet ej.Skall ligga och ta det lugnt idag och hoppas på att bli piggare tills imorgon.Vi är bjudna på fest så skulle vara tråkigt att inte kunna gå.Tänkte lägga upp lite roliga smycken jag hittat på nätet.Tyvärr kan man ej köpa dom från dessa sidor. Då det endast går att köpa i stora mängder där jag hittat dom.Men tyckte dom var roliga=)

Hundgårds projekt!

Idag har vi byggt en hundgård.Hundgården blev verkligen stor större än vad vi hade räknat med=)100kvm=) Köpte lösa sektioner på blocket tror att sektionerna används i byggbranchen, men vet ej kanske varit till nån kennel också.Men det blev verkligen bra för hundarna.Är inte färdiga än skall sätta in två hundkojor som skall  tvättas och målas innan dom ställs in.Grind skall sättas på framsidan.Buffy min äldsta hund var med och hjälpte till och såg till så allt gick rätt till =)

Lite lappar!


Leon väljer ut vad han skall handla=)


Leon skall handla=) Betala säger han ordning och reda på honom!Han tycker det är jätte intressant när han kommer fram till kassan med sin guldpeng=)

Läcker design på pissoarer!


Vad tycker ni om dessa=) Ganska äckliga men skulle kanske vara en rolig grej på ett diskotek?

Beställningen på väg =)

En annan rolig grej idag är att min container nu är på väg  på sjön=) Nu är äntligen mina spa färdiga.Har ju  beställt en egen färgkombination. Så dom började tillverkas i början av januari.OCH NU ÄR DOM PÅ VÄG =) känns bra!
Dessa två färger med lampa är valda.

 

Uppdatering film

Hej tänkte uppdatera om filmen. Den hade fått 4.5 stjärnor av 5 i betyg men själv tyckte jag den var dålig.Tyckte det var dåliga skådespelare och förutsägbar handling.Inget för min smak.


Nu blir det film dags!

Nu skall jag kolla på filmen jag skrev om i ett tidigare inlägg.Skräckisen The message. Återkommer med info om den. Hoppas den är jättebra nu=) Varit inne i stan och shoppat idag hittade ett par utsvängda jeans riktigt 70tal.Tycker det är skitsnyggt börjar komma tillbaka igen.Ett tag kunde jag knappt hitta någon affär som hade utsvängda byxor.Också har jag hittat en tunika på ellos som jag tycker är läcker.Tycker det skulle vara fint att ha ihopa=) Ätit på grafitti också idag tycker det är så himla gott!


Väggdekorer

Hej gör ett snabbt inlägg skall strax sticka till stan.Tänkte tipsa om en billig väggdekor sida om du vill skriva egen text http://www.unikdekor.se/


Laptop

Kolla vilka snygga laptops=) skulle lätt vilja ha den svarta.Tycker verkligen dom är jätte söta. Nu skall jag krypa ner  i loppelådan. Skall upp tidigt imorgon och ta en fika på stan.Har kollat in friskis och svettis program också idag och dom har ett nytt tränings pass Afrikansk dans.Tycker detta låter jätterolig, så skall nog testa på detta.Måste komma igång  varit lat nu på sistone.Sitter mycket framför datoren=) Har ju hand om allt över nätet frakt beställningar och bygger annonser så är verkligen nyttigt att jag rör på mig mer. Blir ännu latare när Leon är sjuk också.Är man fast här hemma och tar sig inte ens till firman.Men Leon är bättre nu så skall lämna honom på dagis imorgon.Godnatt och dröm sött.

Hund valp söker nytt hem!

Har en hundvalp prazky krysarik -chihuahua till salu.

Snobben har vi döpt honom till och han är helt underbar


Mamma på bilden=) Prasky krysarik är världens minsta hundras och mamma väger 1.2 kg
Vid intresse så finns annonsen även på blocket.

Film

THE MESSENGERS
Barn ser saker som vuxna inte upptäcker. De tror på övernaturliga ting som vi förnekar. Och nu försöker de varna oss...

Familjen Solomon bestämmer sig för att flytta från Chicago för att ge sin rebelliska tonårsdotter en lugnare uppväxt. De slår sig ner på en nedgången solrosfarm i North Dakota och allt är frid och fröjd. Men samtidigt som renoveringen av farmen fortskrider så börjar pappan i familjen visa tecken på personlighetsförändring och en olycksbådande stämning sprider sig över en den lilla farmen. Familjen börjar splittras av misstänksamhet, lögner, svek och ondska.


När vi hade ätit fick marcell feber och ligger fortfarande under täcket helt utslagen.Fan nu väntar jag bara på att  jag skall bli sjuk.Jädra skit detta.Blev ingen film. Stannade hemma och tog hand om Leon istället. Leon är också fortfarande sjuk hade 38.7 i feber nu när han somnade. Men det var denna film jag tänkte hyra.Får bli imorgon istället.
 Någon som sett den?

Fin låt!


Hemma igen

Var inget hus som föll mig i smak. Vill helst ha öppet mellan kök och vardagsrum.Och detta hus bestod av så många små rum.Får leta vidare och hoppas på att det snart dyker upp ett hus. Som man verkligen faller för=).Marcell är äntligen färdig med det stora jobbet tog en dag mer än beräknat.Skönt! Ikväll skall vi laga någon god middag tillsammans och titta på skräckfilm.Skall snart iväg och hyra.


Fastnade för lite roliga grejer när jag var på Formex.Så var tvungen att lägga en beställning=)
Kommer lägga dom i en artikelgrupp under övrigt i webbshopen.

Husvisning

Imorgon skall vi på husvisning.Letar hus men vill inte slå till om det inte känns rätt.Behöver större plats och har letat ett tag nu.Vill att platsen skall kännas bra. Planlösningen är väldigt viktig helst om man skall greja lite själv där.Kollar mycket på vilken uppvärmning som används.Strömmen har ju blivit så sjukt dyr. Bott i detta hus många år nu sen jag var 20 år men börjar bli för litet.Detta hus är på ca 100kvm och  är ett litet lantligt hus. Det är en skånelänga där alla rum ligger efter varandra.Lite jobbigt med alla leksaker nu efter man fått barn.Vill ha nåt där man kan stänga av och slippa gå i genom och plocka leksaker i vart enda  rum.

  Nybeställt=)

RSS 2.0